Rózsaszínből és narancssárgából lesz a „Peach Fuzz”

Egy szín, amely összekapcsolódást, békét, melegséget és biztonságérzetet sugall. Ez az oka annak, hogy a Pantone Intézet a „Peach Fuzz” árnyalatot nevezte meg a 2024-es év színének. A tónus a rózsaszín és a narancssárga keverékéből alakult ki. Ezek mind olyan árnyalatok, melyeknek pozitív jellemzőket tulajdonít a színpszichológia:

  • A narancssárga a vidámságot, a motivációt és az életörömet szimbolizálja, ezáltal stimuláló és ösztönző hatású.
  • A rózsaszín felerősíti a pozitív érzéseket, továbbá enyhít az agresszión és az erőszakon.

Egy krízisekkel teli és fárasztó 2023-as év után legalább ez egy igazi reménysugár a színek tekintetében!

Visszafogott elegancia minden élethelyzetben

Legyen szó szépségről, divatról vagy enteriőrről – a „Peach Fuzz”-zal bármilyen életteret szebbé tudsz varázsolni, továbbá időtlen és elegáns hangsúlyokat teremthetsz. Láss neki:

  1. Szépség: Ebben a színárnyalatban az a legjobb, hogy bármilyen stílushoz és eseményhez illik, ugyanis rendkívül sokoldalú, visszafogott és elegáns. Az arccsontra felkenve ez a meleg árnyalat frissességet és fényes finish-t kölcsönöz az arcodnak. Sötét árnyalatokkal és erős bogyós gyümölcs-, illetve vörös színekkel kombinálva (például az ajkakon) rendkívül elegáns és izgalmas esti sminket kapsz. Ha nem rajongsz a sminkelésért, akkor azt tartsd mindig szem előtt, hogy a pasztelles narancssárga színű hajékszerek is rendkívül mutatósak.
  2. Divat: Ebben az esetben sincsenek határok. Rendkívül stílusos, ha más pasztellszínekkel kevered, például zsályazölddel vagy babakékkel. Valamivel elegánsabb hatást érhetsz el, ha „Peach Fuzz” színű kiegészítőket (ékszert, táskát) választasz, és ezekhez barnát, antracitot vagy feketét párosítasz. Ha kísérletező kedvű vagy, akkor nyugodtan kombináld intenzív színekkel, például narancssárgával, pinkkel, sárgával, de akár azt is kipróbálhatod, hogy tetőtől talpig „Peach Fuzz”-ba öltözöl.
  3. Lakberendezés: Ha szereted, ha élettered kissé romantikus hatású, akkor pár trendi kiegészítővel könnyedén felfrissítheted otthonodat. Ezt megteheted például olyan kisebb bútordarabokkal, mint egy puff, néhány képkeret vagy párnahuzat. A divathoz hasonlóan még feltűnőbb ez az árnyalat, ha sötét színekkel kombinálod. A legstílusosabb, ha a „Peach Fuzz” és az erdőzöld színek találkoznak.

Barackos szépségtermékek a dm kínálatából: