Active Beauty
Barbiecore: most mindenki rózsaszínt visel

Think Pink!

Barbiecore: most mindenki rózsaszínt visel

Mióta megpillantottuk a Barbie-film első képkockáit, teljes Barbie-lázban égünk! Most kipróbálhatjuk a kedvenc babánk által inspirált, vidám és végtelenül nőies barbiecore trendet.

A tökéletes barbiecore outfit

Barbienak öltöznél? Akkor nagyjából bármilyen ruhát magadra ölthetsz, hiszen Barbie már több mint 200 szakmában kipróbálta magát. Az asztronautától a profi focistán át a hercegnőig számtalan szerep öltözetét viselte. Tehát akár még az irodában is tündökölhetsz Barbie-stílusban. A lényeg az, hogy az öltözékedben itt-ott jelenjen meg a rózsaszín. Ha hű szeretnél lenni az eredetihez, akkor a 2019 Pantone C árnyalatát válaszd a kiegészítőid színének, mert ez a hivatalos Barbie-rózsaszín.

Így készül a Barbie-smink

Hibátlan bőr

A Barbiera jellemző egészséges barnasághoz keverj három csepp önbarnítót a nappali krémedbe, egyenletesen oszlasd el az arcodon, és a nyakad irányába is dolgozd el. Alapozóval, BB- vagy CC-krémmel készíts egy optikailag hibátlan alapot. Vigyél fel rózsaszín pirosítót a járomcsontokra, és egy keveset az orrhátra is. Válassz rózsaszínesen csillogó highlightert a járom- és szemöldökcsont részek hangsúlyozásához.

Elbűvölő szemek

A primernek köszönhetően a szemsmink egész nap szép marad, és nem ül bele a mélyítővonalba. Intenzív rózsaszín szemhéjpúdert oszlass el az egész szemhéjadon. Kerüljön belőle az alsó szempillakoszorú alá is. Az ujjaiddal vigyél fel némi rózsaszín csillogó szemhéjpúdert a szemhéjaid közepére. A szempillagöndörítőt hajszárítóval melegítsd meg egy kicsit, majd használd a szokásos módon, így sokáig megtartja a szép ívét. Ezt követően erősen fesd ki a szempilláidat. Ha megszáradt a szempillaspirál, ragassz fel egy-egy sor műszempillát. Ha ez neked túl sok, akkor az is elég, ha csak egy-egy szempillával bővíted a sort a külső széleken. Tipp: rajzold át fehér szemceruzával a vízvonaladat. Ez a trükk optikailag nagyobb szemeket varázsol.

Pinkben pompázó ajkak

Első lépésként kontúrozd az ajkaidat rózsaszín ajakkontúrceruzával. Ezt követően satírozd át vele az egész szádat, alapot készítve ezzel az ajakrúzsnak. Rúzsnak egy intenzív fukszia rózsaszín terméket válassz. A még csókosabb eredményért ezt követően vigyél fel egy kevés világosabb szájfényt az ajkaid közepére. A külső részeken pedig sötétebb szájfényt használj. Végezetül finoman dörzsöld össze az ajkaidat, és kissé dolgozd össze egymással a termékeket.

Barbiecore frizura

A rózsaszín hajszín az egészen élénktől a pasztellig most nagyon divatosnak számít. Ha nem vagy egészen biztos a dolgodban, akkor válassz kimosható hajszínezőt a kísérletezéshez.
A dús Barbie-lófarokhoz jó magason fogd össze a hajad. A hajgumi és a fejbőröd között húzd szét a hajadat, és ezen a lyukon bújtasd át lentről felfelé a lófarkadat. Húzz egy kicsit a hajgumin, és már kész is a vagány frizura.