Active Beauty
Így viselik a sztárok a glamúros mob wife sminket

Trendi

Így viselik a sztárok a glamúros mob wife sminket

Rendkívül maximalista hatású az új TikTok trend, a mob wife smink. Az olyan trendszetterek, mint Dua Lipa, Kendall Jenner és Jennifer Lopez imádják a sötét, erőteljes színek használatát a kifejező szemekért, a hosszú szempillákat és a dús ajkakat. Így készítheted el Te magad is!

Honnan ered a mob wife sminktrend?

Ez a stílus egyfajta tisztelgés az olyan maffia-filmek, mint a Sopranos, a Keresztapa vagy A sebhelyesarcú glamúros és magabiztos női karakterei előtt. Mivel ezek a filmek a legtöbb esetben a 70-es és 80-as években játszódnak, ebben a trend a jelenkori hullám keveredik az akkori divattal. A mob wife megjelenésre főként a sötét színek – leginkább a barna, a fekete és a bordó – a jellemzők. A TikTokon látott napvilágot, de már olyan hírességek is viselik, mint az énekesnők, Dua Lipa és Jennifer Lopez, vagy a modell, Kendall Jenner.

Így készítsd el a mob wife sminket

Az alapok

  • Ennél a glamúros TikTok-trendnél nem kell spórolnod a sminkkel. Ahhoz, hogy minél tartósabb legyen az alapozás és szép egyenletes legyen a végeredmény, mindenféleképp használj egy primert. Ezt vidd fel a T-zónára (homlok, orr, áll), és várd meg, hogy teljesen beszívódjon. Az egész arcodon oszlasd el a folyékony alapozót és satírozd el. A T-zónára vigyél fel némi púdert is. Az állkapocs vonalára, az arccsontod alá és a halántékod mentén vigyél fel bronzosítót.
  • A belső szemzugot, az arccsontodat és a felső ajkak bemélyedését (ámor-ív) emeld ki némi aranysárga sminkkel. A pirosító használata nem kötelező. De ha mégis használnál, a meleg narancssárga vagy barackos árnyalatok (mit szólnál a peach fuzz-hoz?) passzolnak ehhez a legjobban. Az arccsontokon található bronzosító fölé kend, és óvatosan satírozd el.

A szemek és a szemöldökök

Az ajkak

A tökéletes mob wife megjelenés

A mob wife smink esetén a sötét színek kerülnek előtérbe, és ez a ruházatra is igaz. A barna és fekete színű ruhák illenek leginkább ehhez a stílushoz. Az összkép legyen glamúros és fényűző. Rendkívül jól mutat hozzá a csipke, a nagy fülbevaló és nyaklánc, illetve bármilyen más ékszer. A hajad lehet hullámosan kiengedve vagy akár feltűzve is.