Active Beauty
Hailey Bieber strawberry sminkje a legnagyobb tavaszi trend

Friss ragyogás

Hailey Bieber strawberry sminkje a legnagyobb tavaszi trend

Eperpiros hangsúlyok az orcákon és ajkakon, illetve visszafogottan kiemelt szemek, és máris ragyogni fogsz. Így készítsd el a természetes hatású strawberry sminket.

Strawberry smink: ápolás és alapozás

Hailey Bieber nem változtat azon az arcápolási rutinján, ami már a glazed donut skin esetén is bevált. Egy egyenletes végeredmény érdekében elengedhetetlen az arcbőr kettős tisztítása. Ehhez először használj egy tisztítóolajat, majd ezt követően mosd meg az arcod egy vízbázisú tisztítógéllel. Egy hialuronsavat tartalmazó szérum nedvességgel látja el a bőrt. Az ápolóterméket oszlasd el az arcodon, a szemek alatt pedig óvatosan ütögesd bele a bőrödbe. A természetes hatású, egyenletes alap eléréséhez sminkszivaccsal vagy ecsettel oszlasd el rendesen a BB-krémet. Fokozottan figyelj az áll és a nyak átmeneténél. Még ragyogóbb lesz az arcbőröd, ha a szemek alá felviszel egy vékony második réteget.

Szemek és szemöldökök kiemelése

Mintha nem is lennél kisminkelve – így csináld: egy speciális kefével fésüld át a szemöldököd, méghozzá úgy, hogy a szőrszálak ferdén felfelé álljanak, a szélső szőrszálak pedig a halántékod felé mutassanak. Egy szemöldökceruzával emeld ki a természetes színét, majd fixáld egy átlátszó zselével. A mozgó szemhéjadra oszlass el némi világosbarna szemhéjpúdert. Kenj egy réteg barna szempillaspirált a felső és alsó szempilláidra.

Üde kinézet pirosító és highlighter használatával

Ahelyett, hogy a pirosítót csak az orcáidra kennéd, a friss és napcsókolta kinézet érdekében tegyél belőle az orrhátadra is. Annak érdekében, hogy a végeredménynek visszafogott hatása legyen, két hasonló árnyalatú pirosítót használj, méghozzá úgy, hogy az ecsetre először az egyikből, utána a másikból teszel.

A highlightert kend végig az arccsont vonalában, a szemöldök alá és a belső szemzugba.

Strawberry smink ajkak

Ebben az esetben is a természetesség a varázsszó. Először vigyél fel egy ápoló hatású epervörös rúzst, mindössze a külső széleket hagyd ki. Szorítsd össze az ajkaidat, ugyanis ezáltal lesz természetes a végeredmény. Végezetül kenj fel az ajkaid közepére egy fényes ajakfényt, ami lehet átlátszó, de akár világos rózsaszín is.

Ezekkel a termékekkel lesz tökéletes a strawberry smink: