Active Beauty
Glazed donut skin: így működik Hailey Bieber szépségápolási trendje

Bőrápolás

Glazed donut skin: így működik Hailey Bieber szépségápolási trendje

Cukormázas fánkot idézo bor – Teljesen beleszerettünk Hailey Bieber csillogó borébe. A glazed donut skin mindössze 6 lépésbol elkészítheto.

1. . A cukormázas arcborhöz vezeto út

Hailey Bieber esküszik a double cleansingre, vagyis a dupla arclemosásra. Ezzel a koreai arcápolási trenddel alaposan meg tudod tisztítani a boröd, és meg tudod elozni a pattanások kialakulását. Ehhez eloször egy olajos tisztítóval mosd meg az arcod, majd ezt ismételd meg egy vizes bázisú tisztítózselével. Az egyenletes borkép elérése érdekében hetente egyszer csinálj egy kémiai peelinget is. A hialuronos és hidratáló szérumokat tartalmazó kendomaszkok átnedvesítik a bort. A reggeli duzzadt arc ellen pedig a koffeintartalmú szemkörnyékre való zselés párnák és az arcroller bizonyulnak jó választásnak. Tippünk: éjszaka tárold mindkettot a hutoszekrényben!

2. Dewy glow base (harmatos arcbor)

A dewy glow-ért keverj össze három csepp highlightert az alapozóddal, majd ezt egy sminkszivaccsal oszlasd el az arcodon. Amennyiben szükséges, akkor a pattanásokat vagy szem alatti karikákat egy concealerrel tüntesd el. Ehhez használd nyugodtan az ujjbegyeidet. A boröd melegségének köszönhetoen a termékek sokkal jobban összeolvadnak, így a végeredmény természetes hatású lesz.

3. Egészséges bor pirosítóval és bronzosítóval

Ehhez foleg krémállagú termékeket használj, és kerüld a púdert. A meleg barack árnyalatú pirosítót oszlasd el az orcádon, egy kontúrceruzával pedig emeld ki az arccsontjaidat.

4. Szemek és szemöldök kiemelése

Annak érdekében, hogy ne vedd le a fókuszt a csillogó arcborrol, a szemeidet csak visszafogottan sminkeld. Kenj némi barna szemhéjpúdert a mozgó szemhéjadra és az alsó szempillák alá. A szemöldöködet fésüld át egy kefével, és ha szükséges, akkor egy szemöldök ceruzával töltsd ki a hiányos helyeket. A szálakat fésüld felfelé, és fixáld egy átlátszó zselével.

5. Dús ajkak

Az ajkakat óvatosan radírozd át, így eltávolítva az elhalt hámsejteket. A peptideket tartalmazó ajakápolótermékek selymesebbé varázsolják a bort, továbbá csökkentik a ráncok és az ajakszárazság mértékét. A dúsítás és tartósság érdekében olyan szájfényt használj, ami mentát vagy kapszaicint tartalmaz. Végezetül használj egy színezett ajakápoló balzsamot.

6. Hangsúlyok

A maximális glow elérése érdekében kenj némi highlightert az ajak ívére, az orrhátra és a szemöldök-, illetve az arccsontra. Egy dewy hatású fixáló spray-vel ki tudod egészíteni a sminked. Ezt a nap folyamán bármikor használhatod a sminked felfrissítése érdekében.

Ezekkel a termékekkel sikerül a glazed donut skin look

alverde sminkeltávolító olaj

Megvásárolom most a dm online shopján.
trend !t up Silky Baked highlighter

Megvásárolom most a dm online shopján.


Megvásárolom most a dm online shopján.
alverde Hydro szájfény

Megvásárolom most a dm online shopján.
Balea Med Ultra Sensitive arctisztító gél

Megvásárolom most a dm online shopján.