Active Beauty
A legújabb sminktrendek

Az új én

A legújabb sminktrendek

Anyajegyek és szeplők. Gyönyörű ajkak és vad szemöldökök. Mindegyik arcnak megvan a maga szexepilje, amit érdemes hangsúlyozni. A smink többé nem a tökéletességről és a hibátlan arcbőrről szól, hanem rólunk. Íme az új trend négy nézőpontból.

Kombináció: erős szájkontúr, vad szemöldök

Meglepő. Ennél a sminknél az ajakra összpontosul a figyelmünk. Nem csoda, hisz élénk paradicsomvörösben pompázik, míg a smink többi része visszafogott, csak a szemöldököt hangsúlyozzuk még. Az ajak körvonalait szájkontúrceruzával húzzuk meg, ami különösen kiemeli az arcból, és nagyon tisztává teszi a kontúrokat. A szájkontúrceruza és a rúzs színe harmonizáljon egymással.

Hogyan csinálja: A makulátlan bőr alapfeltétel. Ezért kezdje ajakradírozással, majd hidratálja az ajkait. Használjon szájkontúrceruzát vagy folyékony szájkontúrt, amelyek egyrészt hangsúlyozzák az ajkat, másrészt megakadályozzák, hogy a rúzs túlfolyjon a szájszéleknél. Kezdje a felső ajak közepénél, mindkét oldalon húzza meg a körvonalat a szájzugig. Ismételje meg ugyanezt az alsó ajkon. Csak ezután színezze az ajkait rúzzsal.

Tipp: A felső ajak közepére felvitt highlighter optikailag dúsabb ajkat varázsol.

Tippek, hogyan tudja a szemöldökét formázni: Válasszon akár egy szemöldökpúdert, akár egy szemöldökceruzát, az eredmény ugyanaz lesz. Az egyszerűség kedvéért ehhez a lookhoz egy szemöldökfestéket választottunk. A speciális spirál megformázza szemöldökét, rögzíti azt és befest majdnem minden egyes szemöldökszálat. Használatánál fontos, hogy a kefét mindig jól húzzuk le, nehogy festékcsomó kerüljön a szemöldökre. Szemöldökének természetes formáját emeli ki, ha a spirált átlósan lentről felfelé mozgatva festi be azt. Ügyeljen arra, hogy ne hagyjon ki egy szálat sem.

Technika: Átmenetes szemhéjak

Elmosódott. A szemhéjfesték nem ismer határokat. Ha átmenetesen viszi fel, tudatosan tökéletlen hatást ér el vele. Ez a smink akkor különösen látványos, ha erős színeket használ, például lilát vagy zöldet.

Hogyan csinálja: Először is vigyen fel szemhéjalapozót, ami megakadályozza, hogy a szemhéjfesték elmaszatolódjon. Ez tartósabbá is teszi a sminket. Ezután vigye fel a szemhéjpúdert közvetlenül a mozgó szemhéj fölé, a széleket szándékosan húzza „rojtosra”. Ízlés szerint eldöntheti, hogy mennyire intenzívre festi a szemét. Végül ecsettel színezze be szemhéjfestékkel az alsó szempillák tövének vonalát is, majd dolgozza el.

Szerezze be a trendsminkek elkészítéséhez szükséges termékeket a dm-ben.

Struktúra: Az új natúr

Természetes. Végre megint láthatunk valamit a bőrből. A natúr smink természetes és üde hatású, a cél az, hogy a saját bőrünk jellegzetességeit hangsúlyozzuk. Természetesen a szem alatti karikákat azért inkább láthatatlanná tennénk, a bőrünket pedig minél ragyogóbbá, de nem akarjuk elfedni bőrünk minden jellemző tulajdonságát. Fontos, hogy természetes szépségünket hangsúlyozzuk a sminkkel. Akkor jó, ha a bőr egészségesnek és minél ragyogóbbnak tűnik.

Hogyan csinálja: Először kenje be a bőrét hidratálókrémmel. A kisebb egyenetlenségeket, a bőrpírt és a szem alatti karikákat fedje el finoman korrektorral. Ezután következik az alapozó. A legjobb, ha olyat választ, amin keresztül átlátszik a saját bőrszíne. A szemzugba és a felső ajak fölé vigyen fel enyhén csillogó highlightert. Nude színű rúzs teszi tökéletessé ezt a sminket.

Szín: zöld

Misztikus. Jobb, ha felkészül rá: a következő szezonban a zöld minden árnyalata a smaragdtól a mohazöldig pompázik majd a szemhéjunkon és még a körmünkön is. És persze ne feledkezzünk meg a 2017-es év Pantone-színéről.

Hogyan csinálja: A szemhéjfesték előtt vigyen fel szemhéjalapozót, hogy a szemhéjpúder ne mázolódjon el túl hamar. Fontos, hogy ennél a sminknél ne látszódjanak a sötét karikák. Ezért egyenletesen fedje be őket korrektorral és highlighterrel. Az ujjával vagy egy ecsettel kenjen egy kis szemhéjfestéket (nem kell egyenletesen) a felső szemhéj közepére, és közvetlenül alá, az alsó szemhéjra.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés