Active Beauty
Fresh chrome: így sikerül a ragyogó smink
Szöveg: Astrid Doppler

Glamour, Baby!

Fresh chrome: így sikerül a ragyogó smink

A matt a múlt év slágere volt, idén tavasszal a ragyogó króm színekben pompázó szemek hódítanak. Ne aggódj, a metálosan csillogó termékekkel megalkotott smink is lehet puha és harmonikus hatású. Megmutatjuk, hogy készítheted el otthon magadnak a trendi sminket.

Így viseld a ragyogó sminket

Tavasz lévén alkossuk meg a króm lookot rózsaszín árnyalatban. A legharmonikusabb akkor lesz az összhatás, ha azokkal a színekkel alkotod meg a szemsminkedet, amik a legjobban illenek a szemed színéhez. És: a friss ragyogó összhatáshoz a szemhéjpúderedből az orcáidra is tehetsz egy keveset.

A chrome smink elkészítése lépésről lépésre

1. Az alap

Az alapot sminkeld meg a kedvenc termékeiddel. Az erre kerülő csillámló pirosító, highlighter és szemhéjpúder „krómosítja” majd az összhatást.

2. A szemsmink

Egy szemhéjpúder alapozóval készíts alapot a sminkednek. Ennek köszönhetően a csillámszemcsék a helyükön maradnak, és nem kerül belőlük az arc többi részére is. Ennek a sminknek az elkészítéséhez elég egy szemhéjpúderfesték. A csillámló árnyalatot egy széles ecsettel satírozd el a mélyítővonaladon. A szemsmink formáját tanácsos a szemed formájához alakítani. Ezt követően vidd fel a metálos árnyalatot az egész szemhéjadra – így lesz igazán intenzív a króm hatás. A különösen látványosan csillogó végeredmény eléréséhez is használhatsz. A szemek belső sarkába és a szemöldök alá felvitt világos, csillogó highlightok nyitják a tekintetet, és optikailag nagyítják a szemeket. És akkor nem marad más hátra, minthogy kifesd a szempilláidat, és már kész is trendi smink.

3. Az ajkak

Itt is érvényes: a kevesebb több. A visszafogott nude árnyalatok csodásan kiegészítik a rózsaszín sminket. A finom, decens végeredmény elérése érdekében az ajkaidon érdemes csillámmentes terméket használnod, és csak egy könnyű szájfénnyel feltenned az i-re a pontot.

trend !t up Waterdrop ajakrúzsceruza

Megvásárolom most a dm online shopján!
alverde Mono szemhéjpúder

Megvásárolom most a dm online shopján!
alverde szemöldökformázó gél

Megvásárolom most a dm online shopján!