Menü

Tavaszi szépségkúra 5 egyszerű lépésben

Ébredj a természettel

Home » Szépség » Szépségápolás » Tavaszi szépségkúra 5 egyszerű lépésben - 03.2020

Minden évszakban másképp kell ápolnunk a bőrünket, hiszen másra van szüksége télen, nyáron, ősszel és természetesen tavasszal is. Mivel hamarosan ténylegesen búcsút inthetünk a hidegnek, elérkezett az ideje a tavaszi bőrápolásnak. Az alábbi 5 területre érdemes fokozottan figyelnünk.

Bőrápolás

Tavasszal pH-semleges termékeket válasszunk, továbbá olyan készítményeket használjunk, melyek nedvességgel látják el a bőrünket, hogy az megfelelően hidratált legyen. A fényvédelemre is érdemes ismét több figyelmet szentelnünk, nehogy a nap sugarai kárt tegyenek benne, és bőrünk idő előtti megöregedjen, ráncosodjon.

Lábápolás

Miután lekerül a vastag téli zokni, kényeztessük a lábainkat egy jóleső pedikűrrel, ami nem csupán végtagjainknak, de lelkünknek is igazi felüdülés, hiszen ki ne vágyna egy kis kényeztetésre?! Miután eltávolítottuk a bőrkeményedést, nagyon fontos, hogy egy speciálisan erre a célra kifejlesztett krémmel ápoljuk a lábunkat annak érdekében, hogy ismét selymes tapintású legyen.

A TÍZLÉPÉSES KOREAI BŐRÁPOLÁS

Tavaszi szépségápolási tippek, hogy a testünk a legmegfelelőbb törődést kapja.

Kézápolás

A telet a kezeink is megsínylik, hiszen a hideg és a nedvesség is kárt tesz bennük. Ez még a rendszeresen ápolt kacsókat is kikészítik, így tavasszal megérdemlik a rendes, teljeskörű kényeztetést. Ebben az időszakban ajánlott a tisztítószereket is lecserélni, méghozzá szenzitív tusfürdőkre és szappanokra.

Ajakápolás

Az ajkaink szintén ki voltak téve az időjárás viszontagságainak télen, így az ajakápolásra is külön figyelnünk kell. Használjunk speciális krémeket, így búcsút inthetünk a repedezett szájnak, és ismét selymes lesz az ajkunk. Hetente egyszer nyugodtan használjunk bőrradírt, így el tudjuk távolítani az elhalt hámsejteket.

10 OK, AMIÉRT A KÁVÉ JÓT TESZ NEKÜNK

Bőrradírozás

Tavasszal a peeling a bőrápolás egyik fontos eleme, hiszen így lesz a ismét selymes, sőt mi több, még a vérkeringést is serkentjük, amitől csak még szebb lesz a bőrünk. A bőrradírozás után pedig jöhet az ápolás, illetve a maszkok és pakolások alkalmazása, melyek minden szükséges tápanyaggal ellátják a bőrünket.

További cikkek a tavaszi szépségápolásról:

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk