Menü

Megszületett a kis herceg!

Itt van Erzsébet királynő nyolcadik dédunokája!

Home » Család » Megszületett a kis herceg! - 05.2019

Megszületett az Instagram csúcstartó királyi pár, Harry herceg és Meghan Markle kisfia! Elmaradt a királyi család bővülését kísérő médiacirkusz.

Meghan és Harry eddig is feladták a leckét a királyi hagyományok bigott híveinek, hiszen már szerelmük is elég hajmeresztőnek bizonyult. Nem elég, hogy Meghan elvált, idősebb Harrynél, színésznő, feminista, ráadásul félig afroamerikai is (édesanyja révén).

ÍGY JELENTETTÉK BE A SZTÁROK, HOGY BABÁT VÁRNAK

Szerelmük egy vakrandinak köszönhetően szökkent szárba és a pár viszonylag gyorsan el is döntötte, hogy hivatalosan is összeköti életét. Amikor felröppentek az első hírek Meghan terhességét illetően, a hercegi pár – sokak bánatára és megrökönyödésére- egyszerűen úgy döntött, hogy magánügyként kezeli a dolgot. A Buckingham Palota április 11-én közleményt adott ki, ebben Harry és Meghan megköszönték a jókívánságokat, és közölték, hogy a baba érkezése körüli részleteket egyelőre megtartják maguknak, a nyilvánossággal majd akkor osztják meg, ha már volt alkalmuk családként megünnepelni az eseményt.

A közvéleményt és a királyi családot az is meglepte, hogy Meghan nem a londoni Szűz Mária Kórház Lindo szárnyában óhajtotta világra hozni gyermekét, ahogy az minden királyi családtag esetében történt, a szülés helyét, idejét pedig nem kívánta publikussá tenni.

MEGHAN MARKLE SZÉPSÉGTIPPJEI

Ám végre itt a hír, amelyre annyian vártunk! A Buckingham palota hétfőn tette közzé, hogy a sussexi hercegné kora reggel egészséges fiúgyermeknek adott életet. A palotában bevett szokásoktól eltérően – mely nem engedélyezi az apa jelenlétét a szülésnél- Harry herceg ragaszkodott hozzá, hogy támogathassa feleségét, Meghant a vajúdás közben.

„Ez a legcsodásabb élmény, amit csak átélhettem. Hihetetlen, hogyan képesek erre a nők. Nagyon hálás vagyok a támogatásért. Elképesztő és nagyon büszke vagyok a feleségemre!” – nyilatkozta Harry boldogan.

A hercegi pár közleménye szerint mindenki egészséges és Instagram oldalukon külön megköszönték, hogy ilyen sokan drukkoltak nekik. Bár a baba nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra, annyit tudhatunk, hogy a súlya 3200 gramm.

4 HÍRES NŐ, AKI MEGLEPŐEN FIATALON LETT ÉDESANYA

A kisfiú születését követően azonnal elindultak a találgatások a nevét illetően és rengetegen kötöttek fogadásokat, a legtöbben az Arthur és a James neveket tippelték befutónak. Harry herceg sajtónak tett nyilatkozatában azonban egyiket sem erősítette meg, sőt, állítása szerint még ők maguk sem tudják, gondolkoznak a baba nevén.

Nem csak a kicsi nevével kapcsolatban folynak a találgatások, hanem arról is, hogy a kis hercegnek mekkora esélye lesz majd arra, hogy valaha is a trónra kerülhessen, hiszen hivatalosan a hetedik az öröklési sorban. Ezt ugyan nem tudhatjuk, annyi azonban már most bizonyos, hogy Sussex új hercege angol-amerikai kettős állampolgársággal született.

Sok boldogságot kívánunk a szülőknek és a kis hercegnek!

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk