Menü

4 híres nő, aki meglepően fiatalon lett édesanya

Fiatalság, nem bolondság!

Home » Család » 4 híres nő, aki meglepően fiatalon lett édesanya - 04.2019

Van, aki mindig is szeretett volna fiatal anyuka lenni, van, aki a pelenkák előtt, inkább a karrierjére fókuszálna: ahány ember, annyi vélemény, az anyaságra pedig nincsen tökéletes időpont, és ez jól is van így. Néhány híresség mégiscsak meglepően fiatalon kezdte a babázást, szerencsére azonban az élet őket igazolta! Most összeszedtük a 4 kedvenc szuperfiatal szupermamánk!

Kylie Jenner, 20

A valóságshow celebből Insta-sztárrá alakuló szépség mára a világ legfiatalabb dollármilliárdos, női vállalkozójává vált. Ez már magában sem kis teljesítmény, csakhogy a jelenleg 21 éves sminkmogulnak időközben még egy imádni-való kislánya is született, 2018 februárjában. A most 1 éves Stormi, és 21 éves anyukája a kezdeti heves kritika és a megoszló vélemények ellenére, köszönik, nagyon is jól vannak.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

missing this ☀️💛

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Reese Witherspoon, 22

Ma ő az egyik legsikeresebb amerikai, Oscar és Golden Globe-díjas színésznő, aki filmeket rendez, producerként tevékenykedik, jótékonysági szerepvállalása évről évre nagyobb és inspirálóbb, személyisége pedig mindenkit elvarázsol egy pillanat alatt. De nem volt ez mindig így: a sztár 22 évesen vállalta első gyermekét, Ava-t, sajt bevallása szerint, pedig semmi sem volt olyan nehéz, mint fiatal anyukának lenni. „Rettentő bonyolult volt, távol éltem a családomtól, és nemigazán volt sok barátom akkoriban. És lett egy kisbabám! Senkinek nem volt még kisbabája 22 évesen!”  A Hatalmas kis hazugságok sztárja azonban megugrotta az akadályt, ma már három gyermek édesanyja, Ava pedig gyönyörű nővé cseperedett.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#ReeseWitherspoon and #AvaWitherspoon 💖 mom and daughter goals

@ screamqueens.fandom által megosztott bejegyzés,

Sofía Vergara, 19  

A kolumbiai származású színésznő élete is olyan latinosan tüzes volt, mint legtöbb szerepe: 18 évesen férjhez ment középiskolai szerelméhez, 19 évesen pedig megszületett fia, Manolo. Sofía első férjétől azóta elvált és már évek óta új, boldog kapcsolatban él, színészkedik, modellkedik, ruhákat tervez és saját parfümjét is piacra dobta. Több gyermeke nem született, azonban a gyönyörű sztáranyukának felnőtt fiával, Manoloval még mindig szoros a kapcsolata.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

We always dress like this on Wednesdays. #happyhalloween🎃👻

Manolo Gonzalez Vergara (@manologonzalezvergara) által megosztott bejegyzés,

Victoria Beckham, 24

Az énekesnőből lett divattervező az egyik legelegánsabb anyuka a celebek között, aki anyai pályafutását 24 évesen kezdte. Első gyermeke, Brooklyn érkezése után párjával, David Beckhammel meg sem álltak, és ma már 4 gyönyörű gyermek szüleinek mondhatják magukat, Brooklyn pedig időközben legalább olyan sármos férfivá cseperedett, mint édesapja.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Can’t believe he is 20 today!!!!! Special day for all the Beckhams today!! X kisses @brooklynbeckham @davidbeckham x

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés,

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk