Menü

Így jelentették be a sztárok, hogy babát várnak

A legcukibb, a legviccesebb és a legfrappánsabb képek

Home » Család » Így jelentették be a sztárok, hogy babát várnak - 04.2017

Mióta a közösségi oldalak szerves részeit képezik az életünknek, a várandósság bejelentése is egészen új irányt vett. A legnagyobb sztárok is a Facebookon, a Twitteren és az Instagramon osztják meg az örömhírt, hogy babájuk lesz. Összegyűjtöttük hát a legcukibb, legviccesebb és legfrappánsabb fotókat!

Fergie és Josh Duhamel

Az énekesnő és színész párja néhány évvel ezelőtt irtó kreatív módon tudatták a nagyvilággal, hogy babát várnak! Photoshoppal készítettek egy közös gyerekkori képet, amely alá Fergie azt írta: Josh és én és a bébi, az már három.

Josh & Me & BABY makes three!!! #mylovelybabybump

A post shared by Fergie (@fergie) on

Justin Timberlake és Jessica Biel

Általában a nők szokák bejelenteni az örömhírt, ám Justin Timberlake és Jessica Biel esetében ez nem így történt. Az énekes-színész szupersztár magára vállalta a dolgot 2015 februárjában: a felesége pocakját pusziló kép alá pedig azt írta, köszöni a születésnapi köszöntéseket, idei ajándéka a legjobb, amit valaha kapott.

Kelly Rowland

A Destiny’s Child egykori oszlopos tagja igazán stílusos árulta el a titkot, hogy babát vár: 2014 júniusában a jövendőbeli apuka sportcipője mellé egy icipici lábbelit tett. Hát nem édes?

I'll be stuntin like my daddy…..

A post shared by Kelly Rowland (@kellyrowland) on

Liv Tyler

Nem feltétlenül kell szuperötletesnek vagy szuperviccesnek lennie a nagy bejelentésnek. Liv Tyler fotója például éppen az egyszerűségétől olyan lenyűgözően szép. A színésznő gyönyörű kismama volt 2016-ban. A képe alá azt írta: Ó, te jó ég, úgy néz ki, a gólya újra meglátogat minket! Egy újabb Tyler Gardner növekszik a pocakomban, a családunk még nagyobb lesz! Hálás vagyok.

Michael Phelps

A világhírű úszóbajnok 2015 novemberében jelentette be az Instagramon, hogy menyasszonyával, a gyönyörű Nicole Johnsonnal babát várnak. Nagyon cuki az aprócska úszóbugyi, és kétségünk sem volt afelől, hogy a kisbaba már anyukája pocakjában is úszkált! Mr. Phelps egyébként így kommentálta a képet: Nyolc héttel ezelőtt derült ki, hogy babát várunk… Ma már túl vagyunk a 12. héten, és úgy tűnik, kisfiunk lesz!

Carrie Underwood

2014 szeptemberében az énekesnő két tündéri kiskutyusát is bevetette a tökéletes bejelentés érdekében! Az ebek ugyanolyan kutyapulcsit viseltek, amelyen az állt: Nagytesó leszek! Ace és Penny pedig tényleg izgatottnak tűnt a fotón!

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk