Menü

Meghan Markle szépségtippjei

Egyenesen a ragyogó hercegnétől

Home » Szépség » Szépségápolás » Meghan Markle szépségtippjei - 03.2019

Meghan Markle-t már a Briliáns elmék epizódjai alatt is csodáltuk letisztult stílusáért, ragyogó bőréért és hibátlan frizurájáért. Az angol királyi családhoz való csatlakozás óta pedig csak még jobban elkápráztat minket az újdonsült hercegné szépsége. Nem is csoda, ha kíváncsiak vagyunk rá, hogyan is éri el ezt. Cikkünkben összeszedtük Meghan 4 tuti tippjét, mutatjuk is, melyek ezek.

Nem csak vállalja, hanem büszke is

Meghan igazi példakép, nem csak külsőleg, de hozzáállásában is. Azon kívül ugyanis, hogy kedvenc szépségtippjei között említette, hogy „mindenki szebb lesz, amikor mosolyog”, a hercegné nem is fél így tenni, ráncai miatt pedig főleg nem aggódik. Sőt, saját és mások bevallása szerint is egyenesen büszke rájuk. Egy 2017-es interjújában elmondta, hogy mai napig azt tartja az egyik legbosszantóbb dolognak, amikor egy magazin ’kiphotoshoppolja’ a ráncait. Egy másik beszélgetéséből pedig az is kiderült, hogy ő maga nem takargatja őket. Meghannek ugyanis a természetesség a legfontosabb. Így például mindennapi sminkjében az alapozót sem az egész arcán használja, csak néhány ponton, így az idő apró jeleit sem tünteti el természetellenes módon.

 

SZTÁROK DIÉTATIPPJEI

A lélek és a test ápolására

Ha testmozgásra kerül a sor, a színésznőből lett hercegné választása a jógára esik, méghozzá a forró fajtára. Nem meglepő döntés, hiszen jelenlegi életében, csak úgy, mint előző karrierje alatt, minden napja mozgalmas, stresszel, döntésekkel és nyilvános szereplésekkel teli, így elkel a segítség – nem csak a test fittségében, a lélek nyugalmában is.

 

Nem csak a baba miatt ragyog

Meghan messze földön leghíresebb szépség-faktora gyönyörűen ragyogó hibátlan bőre. Annak ellenére, hogy most épp van mire fognunk az irigylésre méltó tulajdonságot  – a kismamák közismert ragyogása, ugye? –, az elmúlt évek alatt Meghan és kedvenc szakemberei több interjújából is kiderült, hogy a titok nyitja másban keresendő. Egyrészt megtudhattuk a hercegnő és rengeteg más híresség kedvenc kozmetikusától, Nichola Josstól, hogy a házilag készített arcmaszkok valóban nem haszontalanok, sőt, ő maga szívesen ajánlja használatukat vendégeinek. Meghan kedvenc maszkja a tökéletes állagért kókuszolajjal kikevert jótékony kurkuma, kedvenc otthoni bőrradírja pedig méz és zabpehely finom illatú keveréke. Meghan sminkese pedig egy másik interjú alatt mondta el, hogy a hercegné ugyan sokszor sminkeli önmagát, rutinjának még ilyenkor is kihagyhatatlan eleme a jó minőségű, kissé fénylő primer, míg az alapozó után krémes állagú highlighterrel hangsúlyozza ki legjobb vonásait.

 

ÍGY SZOKJUNK LE A ROSSZ ÉTKEZÉSI SZOKÁSOKRÓL!

S.O.S. törődés

A volt színésznő bevallása szerint van valami, ami nélkül sosem indul el otthonról. Egy kis üveg, a legapróbb retikülben is elférő teafaolajat hordoz magával, bárhová is megy. „Tudom, nem tűnik túl mesésnek, de ha megvágod magad, megcsíp egy szúnyog, vagy egy pattanás kezdeti jeleit fedezed fel az arcodon, nagyon is jól jön. Ez az én mindent gyógyító csodaszerem, amely amellett, hogy olcsó, picike is, és bármikor pár pillanat alatt használható”.

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk