Active Beauty
Ajándék tőlem nekem
Szöveg: Sándor Alexandra

Ajándékötletek magadnak

Ajándék tőlem nekem

Mindenkinek jár egy kis boldogság és kikapcsolódás! Miért is ne ajándékozhatnád meg magad valamivel, amiben örömöd leled? Összegyűjtöttünk néhány könnyen beszerezhető ajándékötletet – akár szépen be is csomagolhatod őket magadnak, hiszen megérdemled.


Wellness fürdő élmény


Egy kis kényeztető szépségápolás bármikor jöhet, mert képes ünneppé varázsolni még a szürke hétköznapokat is! Egy kellemes habfürdő, egy arcmaszk, esetleg egy hajpakolás és egy nyugodt félóra… Mindössze ennyire van szükséged az otthoni luxusélményhez, ami aztán annyira feltölt majd, hogy utána újra ezerrel pöröghetsz! Ráadásul a bőröd és a hajad is meghálálja a törődést, mert minőségi maszkokkal és pakolásokkal rövid idő alatt rengeteg tápanyagot adhatsz nekik.


Egy-két jó könyv


Biztos akad olyan könyv, amit egy ideje már szeretnél elolvasni, csak valahogy még nem volt rá alkalmad. Nem kell különösebb ok ahhoz, hogy úgy dönts: most végre megajándékozod magad egy kis olvasásra szánt idővel. Tudtad, hogy ha naponta akár csak tíz percet olvasással töltetsz, máris sokkal kiegyensúlyozottabb lehetsz? Érdemes tehát a lefekvés előtti rutinodba beépítened, de akár napközbeni holtidőben (két megbeszélés között vagy buszon ülve) is előveheted az aktuális kedvenc könyvedet.


Finom illat rajtad és az otthonodban


Az illatok nem véletlenül számítanak örökzöld ajándéknak. Egy parfüm, egy illatosító vagy egy illatgyertya bármikor jobb kedvre deríthet, és segíthet az ellazulásban, vagy éppen abban, hogy könnyebben vedd az akadályokat. Tulajdonképpen jó hangulatot és nyugalmat is ajándékozhatsz magadnak – ennél nem sok jobb ötlet van!

Új napszemüveg


Az év minden szakában érdemes védened a bőröd és a szemed az UV-sugárzástól. Megvan az az érzés, amikor olyan napszemüveg van rajtad, amiről tudod, hogy igazán jól áll, és megy a stílusodhoz? Bátran válogass a szabványos UV-szűrővel ellátott napszemüvegek közül, hogy akár minden alkalomra megtaláld a megfelelőt!

Egészséges nassolnivaló


Gyerekkorodban megtanulhattad, hogy ha jól viselkedsz, akkor kaphatsz édességet. Később viszont már lehet, hogy rákoppintasz a saját fejedre, mert étellel jutalmazni magad nem a legszerencsésebb… Hacsak nem valami egészséges édességről vagy rágcsálnivalóról van szó, ami semmiképpen sem „bűn”, sokkal inkább a kiegyensúlyozott táplálkozás része! A teljes értékű gabonából készült, valódi gyümölcsöket vagy zöldségeket tartalmazó, hozzáadott cukor és adalékanyagok nélküli finomságok mind arra várnak, hogy bármikor megajándékozd magad velük.