Active Beauty
2021-es esküvői sminktrend
Szöveg: Nagy Viktória

A természetességtől a fémes árnyalatokig

2021-es esküvői sminktrend

Természetes smink

Ez a típusú smink azok számára tökéletes, akik valami különlegesre vágynak, viszont a természetességet szeretik. Ehhez a sminkhez világos föld színeket és enyhén csillogó termékeket használjunk. Mivel a sötétebb árnyalatok, a szemhéjtus és a dús szempillák sokkal drámaibb hatást eredményeznek, inkább csak egy-egy szál műszempillát ragasszunk fel. De amennyiben mindenáron ki szeretnénk húzni a szemeinket, akkor egy visszafogott színt válasszunk. Ehhez a típusú sminkhez a nude ajkak és egy könnyed alapozó passzol.

Szemszínhez illő smink

Ha némi színt is szeretnénk használni, akkor mindig a szemünk színét vegyük alapul. Míg a barna szemekhez meleg árnyalatokat ajánlunk, addig a kék szeműek próbálkozzanak rózsaszínnel. Ettől a kombinációtól ragyogó lesz a tekintetük. A zöld szeműeknek a lila a legmegfelelőbb, amit semleges árnyalatokkal keverjenek.
Teljes átalakulás

Vannak olyan menyasszonyok, akik a nagy napon valami újra vágynak, így egy teljes átalakuláson mennek keresztül. Ez akár azt is jelentheti, hogy valaki a kontúrozás, az erős fedés és az erős szemsmink mellett teszi le a voksát. Az ilyen típusú sminkhez a feltűzött haj passzol a legjobban.

Extravagáns smink

2021-ben a merész menyasszonyok is megtalálják a hozzájuk illő trendet. Idén akár gyöngyöket vagy csillogó köveket is ragaszthatnak a szemhéjukra, amihez fantasztikusan mutatnak a fémes szemhéjfestékek is.

Intenzív színű ajkak

Az erős színnel kifestett ajkakért még azok a menyasszonyok is rajonganak, akik egyébként a természetes make-upot részesítik előnyben. Ez talán annak tudható be, hogy a maszk használat miatt háttérbe szorultak az ajkaink, így a nagy napon nem akarunk lemondani a rúzsról. Egy erős árnyalatú rúzs pedig szuper kontrasztot képez egy egyszerű esküvői ruhával.