Menü

Szempillanövesztő szérum

Minden a hatásáról és az alkalmazásáról

Home » Szépség » Szépségápolás » Szempillanövesztő szérum - 09.2020

Hosszú és dús szempillák, és mindez természetesen? Egy szempillanövesztő szérummal ez igenis lehetséges. Szépségszakértőink elmondják, mely hatóanyagok biztosítják mindezt.

Szempilla festés, mágneses szempilla vagy műszempillák – a legtöbben már mindent megpróbáltak annak érdekében, hogy lélegzetelállító tekintetük legyen. De gyakran a varázslat előbb vagy utóbb elmúlik. A szempillaszérum viszont változtat ezen. Hosszú és dús szempillák, amelyek a szérumnak köszönhetően szinte egyik napról a másikra maguktól megnőnek. Hogyan is működik mindez? Ezt mondja el Isabella Elender, a dm kozmetikai szakértője.

HOGYAN MŰKÖDIK A SZEMPILLA SZÉRUM?

  1. A hatóanyagok serkentik a szempilla növekedését

A szempillaszérum növekedési anyagokat tartalmaz, amelyek meghosszabbítják a szempillákat. A legfontosabb, hogy az összetevők a hormonokhoz hasonlóan működnek, és meghosszabbítják a szempilla szőrtüszők növekedési fázisát. Isabella Elender dm szakértő szerint általában két hatóanyagot használnak: vagy a prosztaglandin hormon szintetikus úton előállított változatát, vagy a korallokból nyert természetes fekete-tengeri olajat. De más természetes összetevők is stimulálhatják a szempilla növekedését, például a csillagfürtből származó fehérjék. “Az is fontos, hogy a szérum mentes legyen parfümolajoktól, színezékektől és gyógyszerektől” – mondja Isabella Elender. Különösen érzékeny bőr esetén vagy terhesség alatt a szempillaszérum kiválasztásakor meg kell győződni arról, hogy a készítmény hormonmentes és csak természetes alapanyagokat tartalmaz.

9 PRAKTIKA A FESZESEBB BŐRÉRT

  1. Dúsabb szempillák a hosszabb növekedési fázis miatt

„Akiknek hosszú, de nem vastag szempillájuk van, azok néhány héten belül változtathatnak ezen, ha szempillanövesztő szérumot használnak rendszeresen, mivel a szérum hatóanyagai meghosszabbítják a szempilla növekedési ciklusát” – mondja a dm szakértője, Isabella Elender. Ennek eredményeként a szempillák csak akkor hullanak ki, ha hosszabbak és vastagabbak, mint kéne. Így már szempillaspirál nélkül is elégedetten nézhetünk a tükörbe reggelente.

Érdekesség, hogy a hormonok szempillákra gyakorolt ​​pozitív hatásait véletlenül fedezték fel. A betegeknek szemcseppekkel kell kezelniük a kialakult zöld hályogot szemükön, amikor hirtelen a szempillájuk egyre hosszabb és vastagabb lett.

: A szempillanövesztő szérummal garantált az igéző tekintet

 

  1. Hogyan kell felvinni a szempilla szérumot?

Isabelle Elender azt javasolja, hogy a smink eltávolítása után a szempilla szérumot közvetlenül a felső szempillasorra (ne a szempillákra) vigyük fel négy héten keresztül esténként. Ily módon az összetevők egyik napról a másikra hatnak a gyökerekben, és ott stimulálhatják a növekedést. Ha akarod, használhatod az alsó szempillákon is. Mivel a legtöbb szempillaszérum folyékony szemceruzaként működik, alkalmazása meglehetősen egyszerű.

Az első alkalmazás után pedig nincs szükség másra, mint türelemre. Az első eredmények általában két-nyolc hét múlva láthatók, a szérumtól függően.

Q10 – KELLESZ NEKÜNK

Tipp: Minél tovább használjuk a szempillanövesztő szérumot, annál hosszabb és vastagabb lesz a szempillánk.

További tippek a csodás szempillákhoz:

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk