Active Beauty
Szempillanövesztő szérum

Minden a hatásáról és az alkalmazásáról

Szempillanövesztő szérum

Hosszú és dús szempillák, és mindez természetesen? Egy szempillanövesztő szérummal ez igenis lehetséges. Szépségszakértőink elmondják, mely hatóanyagok biztosítják mindezt.

Szempilla festés, mágneses szempilla vagy műszempillák – a legtöbben már mindent megpróbáltak annak érdekében, hogy lélegzetelállító tekintetük legyen. De gyakran a varázslat előbb vagy utóbb elmúlik. A szempillaszérum viszont változtat ezen. Hosszú és dús szempillák, amelyek a szérumnak köszönhetően szinte egyik napról a másikra maguktól megnőnek. Hogyan is működik mindez? Ezt mondja el Isabella Elender, a dm kozmetikai szakértője.

HOGYAN MŰKÖDIK A SZEMPILLA SZÉRUM?

  1. A hatóanyagok serkentik a szempilla növekedését

A szempillaszérum növekedési anyagokat tartalmaz, amelyek meghosszabbítják a szempillákat. A legfontosabb, hogy az összetevők a hormonokhoz hasonlóan működnek, és meghosszabbítják a szempilla szőrtüszők növekedési fázisát. Isabella Elender dm szakértő szerint általában két hatóanyagot használnak: vagy a prosztaglandin hormon szintetikus úton előállított változatát, vagy a korallokból nyert természetes fekete-tengeri olajat. De más természetes összetevők is stimulálhatják a szempilla növekedését, például a csillagfürtből származó fehérjék. “Az is fontos, hogy a szérum mentes legyen parfümolajoktól, színezékektől és gyógyszerektől” – mondja Isabella Elender. Különösen érzékeny bőr esetén vagy terhesség alatt a szempillaszérum kiválasztásakor meg kell győződni arról, hogy a készítmény hormonmentes és csak természetes alapanyagokat tartalmaz.

9 PRAKTIKA A FESZESEBB BŐRÉRT

  1. Dúsabb szempillák a hosszabb növekedési fázis miatt

„Akiknek hosszú, de nem vastag szempillájuk van, azok néhány héten belül változtathatnak ezen, ha szempillanövesztő szérumot használnak rendszeresen, mivel a szérum hatóanyagai meghosszabbítják a szempilla növekedési ciklusát” – mondja a dm szakértője, Isabella Elender. Ennek eredményeként a szempillák csak akkor hullanak ki, ha hosszabbak és vastagabbak, mint kéne. Így már szempillaspirál nélkül is elégedetten nézhetünk a tükörbe reggelente.

Érdekesség, hogy a hormonok szempillákra gyakorolt ​​pozitív hatásait véletlenül fedezték fel. A betegeknek szemcseppekkel kell kezelniük a kialakult zöld hályogot szemükön, amikor hirtelen a szempillájuk egyre hosszabb és vastagabb lett.

 

  1. Hogyan kell felvinni a szempilla szérumot?

Isabelle Elender azt javasolja, hogy a smink eltávolítása után a szempilla szérumot közvetlenül a felső szempillasorra (ne a szempillákra) vigyük fel négy héten keresztül esténként. Ily módon az összetevők egyik napról a másikra hatnak a gyökerekben, és ott stimulálhatják a növekedést. Ha akarod, használhatod az alsó szempillákon is. Mivel a legtöbb szempillaszérum folyékony szemceruzaként működik, alkalmazása meglehetősen egyszerű.

Az első alkalmazás után pedig nincs szükség másra, mint türelemre. Az első eredmények általában két-nyolc hét múlva láthatók, a szérumtól függően.

Q10 – KELLESZ NEKÜNK

Tipp: Minél tovább használjuk a szempillanövesztő szérumot, annál hosszabb és vastagabb lesz a szempillánk.

További tippek a csodás szempillákhoz: