Active Beauty
Szempillagöndörítő-kisokos

A csábító pillák titka

Szempillagöndörítő-kisokos

Ha nincs sűrű, íves szempillád, ne keseredj el, mert egy jó szempillaspirál és egy kis göndörítés csodákra képes. Így használd ezeket a technikákat, hogy a végeredmény garantáltan lenyűgöző legyen.

A szempilla göndörítés típusai

Ma már sokféle lehetőség közül választhatsz, ha szeretnéd ívesebbé tenni a szempilláid. Vehetsz a drogériában sima, melegítős vagy akár csipeszes szempilla göndörítőt is, melyekkel saját magadnak varázsolhatsz szép, nyílt tekintetet. Ha azonban tartósabb eredményt szeretnél, érdemes szakemberhez fordulnod, aki szempilla dauerrel fél óra alatt akár 2-3 hétig tartó kunkoriságot is el tud érni.

Hogyan használd a szempilla göndörítőt?

A szempilla göndörítés, bár első ránézésre ijesztőnek tűnik, nagyon egyszerű és teljesen fájdalommentes eljárás. Vedd az eszközt a kezedbe, majd helyezd közvetlenül a pilláid tövéhez, nyomd össze a göndörítőt és tartsd úgy pár másodpercig. Ismételd meg ezt a mozdulatsort úgy, hogy szakaszonként haladj a pilla végei felé. Fontos, hogy a szép végeredményhez nem elég az egyszeri összenyomás, a szakaszos préselés adja meg a pillák szép göndör ívét. Amikor elkészültél, egyszerűen fogj egy szempillaspirált, és húzd át vele a pillákat.

5 TIPP A HOSSZÚ ÉS DÚS SZEMPILLÁKÉRT

Ápold a pilláidat!

Ha igazán szép pillákat szeretnél, ne csak a formázásra szánj időt, hanem az ápolásra is. Sok helyen – drogériában, patikában, kozmetikusoknál, pillásoknál – beszerezhetők olyan szempillaápoló készítmények, melyek többféle tápláló hatóanyaggal kényeztetik a pilláidat. De egyszerű ricinusolajat is használhatsz. Ennek felkenésének legjobb módja, ha egy kifogyott szempillaspirált jól kimosol, majd megtöltöd az olajjal, és kispirálozod vele a szemed.

EGY JÓ ALAPOZÓ CSODÁKRA KÉPES!

Ne félj attól, hogy a göndörítés károsítja a szempilláidat. Figyelj a helyes technikára – számtalan videót találsz erről a neten –, és arra, hogy mindig csak göndörítést követően spirálozz, Ha ezeket betartod, csodás pillákkal ajándékozhatod meg magad.