Menü

A legfrissebb szemöldöktrendek

A megfelelő formázás többet számít, mint gondolnánk

Home » Szépség » Smink » A legfrissebb szemöldöktrendek - 10.2019

Az utóbbi években egyre inkább előtérbe került a szemöldök és annak különböző formázási lehetőségei, így már minden szezonnak megvannak a maga szemöldöktrendjei. Következzenek a legújabbak.

A tökéletes sminkhez elengedhetetlen a szépen megformázott szemöldök. Ehhez nem csupán egy szemöldökcsipeszre lesz szükségünk, hanem sok más termékre is. Többek közt érdemes beszereznünk egy szemöldökceruzát, amivel formázhatjuk, dúsíthatjuk, és szuper kontúrt adhatunk a szemöldökünknek, továbbá nem árt egy fixáló zselével, esetleg egy szemöldökpúderrel sem kiegészítenünk a sminkkészletünket. Ezekkel felszerelkezve tuti, hogy mindig gyönyörű lesz a szemöldökünk. Ha pedig a legújabb trendeknek is meg szeretnék felelni, akkor az alábbi 4 formából érdemes szemezgetnünk.

A 4 legfrissebb trend

  1. Fishscale brow

Ezt a trendet az igazán bevállalósaknak ajánljuk, hiszen ez a hal uszonyára emlékeztető szemöldökforma nem igazán hétköznapi látvány. Ennek ellenére nagyon trendinek számít, így ha szeretünk az érdeklődés középpontjában lenni, akkor nyugodtan próbáljuk ki.

Ha bevállalósak vagyunk, mindenképp próbáljuk ki a hal uszonyára emlékeztető szemöldökformát is!

 

  1. Bleached brow

Az utóbbi években minden a tökéletes szemöldökről szólt, ami dús, sötét színű és nagyon hangsúlyos. Idén ősszel azonban épp az ellenkezője lesz a menő: a kifehérített szemöldök. A Prada és Alexander Wang kifutóin már többször is feltűnt, és az angol színésznő, Tilda Swinton is nagy rajongója ennek a trendnek. Ha szeretjük az androgén stílust, akkor ezt nekünk találták ki.

Idén ősszel a kifehérített szemöldök a legnagyobb divat, mely már a kifutókon is feltűnik.

 A SMINK MONDJA MEG, HOGY KI VAGYOK?

  1. Feathery brows

A tollszerű szemöldök már év eleje óta nagyon trendinek számít. Különlegessége, hogy a szemöldökünk végei sokkal dúsabbnak tűnnek, viszont mindezt úgy, hogy közben könnyed, ápolt és természetes hatást keltenek. Elkészítése sem ördöngös: tisztítsuk meg a szemöldökünket, fésüljük felfelé, fixáljuk egy átlátszó zselével, és már készen is van.

A tollszerű szemöldökök dúsabbnak tűnnek, miközben természetes és ápolt hatást keltenek.

AKI MER, AZ SZÍNES SMINKET VISEL

  1. Boy brow

Ennél a trendnél nem kell a tökéletes formára törekednünk, és egyáltalán nem probléma, ha a szemöldökünk nincs szépen kiszedve. A boy brow alapját a férfiak szemöldöke képezi, ami legtöbbször rendezetlen és nem szépen ívelt. Ebből kifolyólag nagyon fontos, hogy szemöldökünk formája minél egyenesebb legyen, és semmiféleképpen se szedjük ki a zavaró szálakat, viszont szépen fésüljük át azokat.

A boy brow stílust a férfiak szemöldöke ihlette, mely egyszerre trendi és rendezetlen.

 

A trend IT UP tartós szemöldökformázóval könnyen és precízen formázható a szemöldök.

 

A tIUP szemöldökformázó brow perfector, 010 részben áttetsző, különleges kialakítású, háromágú applikátorral. Könnyedén és precízen formázhatja vele szemöldökét, szépen kiemeli azt. Tartós és nem kenődik el. Három különböző árnyalatban elérhető: 010 mahagónibarna (604813), 020 mokkabarna (604814) és 030 sötét bézs (604825).

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk