Menü

Smink ragyogó hangulatban

Így kerülnek a szemek a figyelem középpontjába!

Home » Szépség » Smink » Smink ragyogó hangulatban - 12.2017

Idén a „szokatlan ragyogás” a partiszezon mottója. Ez elegáns, drámai szemfestést jelent váratlan és rockos elemekkel ötvözve.

XXL-es műszempillák

A hosszú műszempilla a legújabb trend a szezonban, amely tökéletesen képes kihangsúlyozni a szemeket.

Ebben a szezonban uralkodó trend a hosszú műszempilla. A túlméretezett szempillákat ebben az esetben az alsó szempillakoszorúra illesztjük egyesével, és szüneteket hagyunk köztük. A ragasztáshoz nagyfokú türelemre, gyakorlatra és biztos kézre lesz szüksége. Ehhez már csak egy kis pink pirosító kell az arcra és egy kis szín az ajkakra – ennél többet ez a smink nem bírna el.

Erre lesz szüksége:

 • műszempillák
 • műszempilla-ragasztó
 • szemöldökcsipesz

Tipp: Mindig figyeljen rá, hogy a szeme körüli terület ne legyen zsíros, mielőtt felteszi a műszempillát. Így tovább tart a ragasztó.

Így csinálja:
Csepegtessen szempillaragasztót a kézfejére. Egy szemöldökcsipesz segítségével fogjon meg egy szálas műszempillát, a végét, tehát a tövét mártsa egy kicsit a ragasztóba, majd helyezze a kívánt helyre a szempillakoszorún. Ehhez a sminkhez mindkét oldalon négyszálas műszempillát ragasszon fel.

 RÚZSTESZT: EZT ÁRULJA EL RÓLUNK A RÚZSUNK!

Panda szemek

A panda szemeket érdemes egy kis csillámporral is feldobni, hogy még különlegesebb eredményt kaphassunk.Ezzel a sminkkel kacsintunk egyet az állatvilág felé. Míg a pandák kerek fekete szemükkel imádnivalóan édesek, ez a smink inkább drámai hatású. Hogy egy kicsit lazítsunk ezen, a szemhéjakra egy kis csillámpor kerül.

Erre lesz szüksége:

 • szemhéjalapozó
 • fekete kajal szemceruza
 • fekete csillámos szemfesték
 • applikátorecset

Így csinálja:
Miután felvitte a szemhéjalapozót, egy puha fekete kajal szemceruzával húzzon vonalat a felső és az alsó szempillakoszorú tövébe. Ennek a vonalnak nem kell nagyon pontosnak vagy különösebben szépnek lennie. Használjon applikátort, hogy kissé elkenje a ceruza vonalát minden irányban, hogy a felső és az alsó szemhéjak szép, fekete, lekerekített felületet alkossanak.

Ezután applikátorecsettel vigyen fel csillámos szemfestéket a szem köré, az elmaszatolt szemceruzavonal köré. Vigyázzon, hogy a végeredmény szépen lekerekített legyen, és legyen „rojtos” az íveknél.

 

 5 SMINKECSET, AMIRE MINDEN NŐNEK SZÜKSÉGE VAN

Dresszkód: fekete

A feketére festett szemhéjunkat érdemes vörös rúzzsal kiegészíteni!

Jól bevált: fekete szemfestés vörös ajkakkal kombinálva. Ehhez az egész szemhéjat színezzük fekete szemhéjfestékkel. Az alsó szempillák kissé összetapadhatnak, hogy tovább fokozzuk a smink kissé kegyetlen jellegét.

Erre lesz szüksége:

 • fekete szemfesték
 • szemfestékecset
 • szempillaspirál
 • babahintőpor
 • vattapamacsok

Így csinálja:
Egy ferdén vágott sminkecsettel fesse feketére a felső szemhéjat. A szemfestéket húzza ki egészen addig a vonalig, ahol a szemöldök alsó vége van, és a külső szemzugból húzza meg eddig egy háromszög egyik oldalát. Majd színezze feketére. Húzza ki szempillaspirállal az alsó szempillakoszorút, tegyen rá egy kis babahintőport, húzza ki újra a tussal, majd zárja össze szorosan a szempilláit.

„Álmos” smink

Az elmosódott, álmos hatású sminkhez, érdemes ajkainkat fényesre festeni.

Egy trend, ami fölött nem hunyhatunk szemet! Ennek a sminknek olyan hatást kell keltenie, mintha előző este nem mostuk volna le a sminket vagy véletlenül megdörzsöltük volna a szemünket. Fontos viszont, hogy a smink alapja tökéletes arcbőr legyen, szem körüli karikák nélkül. Végül is nem kell igazán álmosnak tűnnie, csak egy kicsit kegyetlennek és rejtélyesnek. A fényes ajkak oldják a komor hatást.

Erre lesz szüksége:

 • folyékony szemceruza
 • szempillaspirál
 • vattapamacsok

Így csinálja:
A fekete szemceruzával húzzon egy vékony vonalat a vízvonal mentén. A még nem teljesen száraz vízvonalat maszatolja el kissé egy vattapamaccsal. Hogy erősebbé tegye az álmos hatást, húzza át egyszer-kétszer erőteljesen a szempillákat a spirállal, különösen a töveknél.

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk