Active Beauty
5 szuper popsiformáló gyakorlat

Bikiniszez-ON

5 szuper popsiformáló gyakorlat

A nyár velejárója a strandolás, ahol mindenki a legjobb oldalát szeretné megmutatni. A legtöbben természetesen későn szoktunk észbe kapni az alakformálást illetően, de sebaj, hiszen még van némi időnk. Az alábbi popsiformáló gyakorlatoknak hála pedig nagy esélyünk van arra, hogy elérjük a célunkat.

  1. gyakorlat – Wide Plank Scissors

Vegyük fel a klasszikus fekvőtámasz pozíciót, a lábainkat tegyük vállaszélességnél nagyobb terpeszbe, majd feszítsük meg a testünket. Ezután a jobb lábunkat tegyük a bal mellé, majd vissza, ezután pedig a bal lábunkat helyezzük a jobb mellé, és tegyük vissza a kiindulópozícióba. Ezt 1 percig csináljuk gyors tempóban. Nehezítésképpen használhatunk gumipántot is, így még inkább megdolgozzuk az izmainkat.

TIPPEK A KARCSÚ ALAK MEGTARTÁSÁHOZ

  1. gyakorlat – Booty Drop Down

Álljunk egyenesen, a lábaink legyenek vállszéles terpeszben, majd a felsőtestünkkel dőljünk előre úgy, hogy az ujjhegyeinkkel megérintjük a földet. A tekintetünket szegezzük a padlóra. Ezután guggoljunk le, az ujjhegyyeink eközben maradjanak a földön, majd emelkedjünk fel. Ezt szintén 1 percig csináljunk gyors tempóban.

  1. gyakorlat – Booty Bounce

A tenyerünket jól szorítsuk össze a mellkasunk előtt. Ezután guggoljunk le úgy, hogy zárjon derékszöget a combunk és az alsó lábszárunk. Tartsuk ki a guggolást, jól feszítsük meg a fenekünket, majd azt toljuk ki balra, utána jobbra. Ez alatt figyeljünk arra, hogy végig legyen megfeszítve a popsink. Ennél a gyakorlatnál is fontos a sebesség, illetve az 1 perc betartása.

  1. gyakorlat – Plank Hip Circles

Vegyük fel a klasszikus fekvőtámasz pozíciót, és feszítsük meg a testünket. A fenekünket fordítsuk a jobb oldalra, majd gyorsan a bal oldalra, és ezt ismételjük 1 percig. A gyakorlat elvégzése alatt folyamatosan a padlót nézzük.

BIKINIBARÁT TORNAGYAKORLATOK NYARALÁS ELŐTTRE!

  1. gyakorlat – Jump up

Álljunk vállszéles terpeszben, a lábfejünket fordítsuk picit kifelé. Karjaink legyenek párhuzamosan a testünk mellett. Ezután guggoljunk le, és a tenyerünkkel érintsük meg a földet, majd dinamikusan ugorjunk fel, egyenesedjünk ki, és a karjainkat is nyújtsuk ki. Ezt a gyakorlatot is 1 percig, gyors tempóban végezzük.

További cikkek otthoni edzéshez: