Menü

Kell egy őszi kabát!

A szezon trendjei

Home » Szépség » Kell egy őszi kabát! - 10.2017

Ugyan a hűvös időre nem nagyon vágytunk, a ruhák rétegzése kifejezetten jó móka! De hogy mi kerüljön legfelülre, azaz milyen kabát legyen összeállításunk fénypontja? Már mutatjuk is a 2017-es őszi szezon kedvenceit!

A SZTÁROK KEDVENC ŐSZI SZETTJEI

Bundába burkolózva

A fázósok figyelmébe ajánljuk ezt a divatirányzatot, amely már ősszel a szőrmehatású anyagokkal kombinál. A trend a hetvenes éveket idézi, így az ilyen stílusú kabátokhoz jól illenek a bővülő szárú farmernadrágok. Válasszuk valamilyen semlegesebb árnyalatban, és gondolkodás nélkül bármihez felvehetjük majd.

Itt a piros!

A piros egyértelműen a szezon kabátszíne! Mindegy, hogy ballont, bőrdzsekit vagy szövetkabátot választunk ebben az árnyalatban, garantáltan trendik leszünk! Egész egyszerűen képtelenség a pirossal túlzásba esni 2017 őszén, szóval, ha bírjuk a feltűnést, szettünk többi része is tündökölhet pirosban.

SZTÁROK SZÉPSÉGÁPOLÁSI BŰNEI

Nincs benne kockázat

Skótkockás, tyúklábmintás, Esterházy-kockás – mindegyikkel nyert ügyünk van ebben a szezonban. A kockás kabát igazi kötelező kellék, amely remekül mutat szexi, nőies ruhákkal és hétköznapi alapdarabokkal egyaránt. Ha csak egy kabátot vásárolunk idén ősszel, akkor az egy kockás kreáció legyen!

Hello R E I M S! 💕 Happy to be here to spend time with Kevin's family & friends!

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

Fénylő csillag

A 2017-es őszi–téli szezonban minden a fényekről szól! Divatba jöttek a fényes anyagok: a lakk, a pvc és még a vynil is! Kabátból különösen praktikus ilyen darabot választani, gondoljunk csak bele, milyen jól jön egy ilyen vízhatlan kreáció az esős őszi időben!

INTERJÚ SCHELL JUDIT SZÍNÉSZNŐVEL

Művészet nagy felületen

Azok, akiknek az előző trendek túl unalmasnak bizonyultak, bizonyára jobbak fog tetszeni ez az irányzat: a hímzett, rojtozott, festett és gazdagon díszített kabátok az idei ősz műremekei. Egy ilyen darabot érdemes visszafogott ruhákkal és kiegészítőkkel viselni, hogy még véletlenül se vonja el semmi a figyelmet a csodás felöltőről!

Őszi virágzás

Szerencsére ősszel is könnyen találni az üzletekben virágmintás holmikat, a romantikus stílus kedvelői pedig különösen örülhetnek: idén nemcsak ballonkabátokat, de pufidzsekiket is beszerezhetnek kedvenc mintájukkal! A legdivatosabbak az ősz meleg színeivel játszó kabátok!

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk