Menü

2018-as májusi horoszkóp

Mit ígérnek a csillagok erre a hónapra?

Home » Életmód » Horoszkóp » 2018-as májusi horoszkóp - 05.2018

Horoszkóp 2018 májusára

 

Bika, 04.21. – 05.20.

StierA hónap vége felé nagy szakmai kihívások várnak Önre, melyeket ezúttal lelkesen el is fogad. Ezt megelőzően viszont a hónap első, megerőltető hete után kicsit „alámerülne”, szusszanna egyet, hogy erőt tudjon gyűjteni. Remek lehetőség erre az aquabouncing. A víz alatti trambulinon az edzés sokkal hatékonyabb, mint a szárazföldön.

Ikrek, 05.21. – 06.21.

Zwillinge

Ebben a hónapban előszeretettel ölti magára a tarkábbnál tarkább ruhakombinációkat. Szerencsére a kisugárzása még mindig olyan ellenállhatatlan, hogy mindenki elnézi Önnek az esetleges mellényúlásokat. Tipp: táplálkozásában is törekedjen a sokszínűségre. A kék és lila zöldségek például sok antocián nevű növényi festékanyagot tartalmaznak.

Rák, 06.22. – 07.22.

Krebs

A boldogság nem a külső körülményektől függ… Csak szerencse kérdése lenne? Május 20-ától ok nélkül boldognak érzi majd magát. A megfelelő táplálkozással azonban tehet is valamit az ügyért. A triptofán – mely a tejben, a parmezánban, a lazacban vagy a szójában is megtalálható – fokozza a szerotonin boldogsághormon termelődését.

Oroszlán, 07.23. – 08.23.

löwe

A hónap kulcsszava a „szünet”. Most lehetősége van egy kicsit kikapcsolódni – és érdemes is újra és újra erre törekednie. Tartózkodjon átmenetileg a személyes vitáktól, és használja ki, ha a munkahelyén is adódik pár nyugodt perce – egyszerűen csak csukja be ilyenkor a szemét, és lazítson. Ha ennél is többre vágyik, akkor irány a közeli jógaóra, meditációval.

Szűz, 08.24. – 09.22.

Jungfrau

Egy május 10-e környékén kialakuló helyzet kihozza a sodrából. Próbáljon meg mégis higgadt maradni – a probléma nagy valószínűséggel magától is megoldódik majd. Ha nem fér a bőrébe, szabaduljon meg tőle – legalábbis az elhalt hámrétegtől. Egy a teljes testen végzett peeling ellazíthatja, és ezáltal lehűti a kedélyeket is.

Mérleg, 09.23. – 10.23.

Waage

Valaki, akivel május elején remekül érezte magát, nem megy ki a fejéből. Éppen ezért nem is csoda, hogy ha neki köszönhetően másra már nem is jut most hely a fejében. Egy egyszerű trükkel viszont erősítheti egy kicsit a koncentrációs képességét: a kék fény éberré tesz, érdemes a munkahelyén is kék világításról gondoskodnia.

Skorpió, 10.24. – 11.22.

skorpion

A munkahelyén május 14-től időszűkébe kerülhet. Ne kapkodjon, gondolja inkább végig, milyen módon tudná a hatékonyságát fokozni a fennmaradó időben. Május 23-a körül támadni fog majd egy pazar ötlete. A cross training órákon is minden a hatékonyság körül forog: a push-up wheellel a gyakorlatok még hatásosabbak. És máris kész a bikinialak!

Nyilas, 11.23. – 12.21.

schütze

Munka, munka, munka – pihenés pedig még csak kilátásban sincs? Talán mégis, ha időben elkezdi megtervezni a szabadságát! Május 7-e környékén érdemes ráfókuszálnia, mivel ezekben a napokban jó érzékkel találja majd meg a legkedvezőbb ajánlatokat. Addig pedig az irodai golf nyújthat egy kis kikapcsolódást két fontosabb meeting között.

Bak, 12.22. – 01.20.

steibnbock

Csak nem akar betoppanni az életébe az álompasi? Akkor inkább álmodozzon egy olyan srácról, aki elérhető. És legyen az élet más területein is rugalmas – a szakmájában csakúgy, mint a sportban. Ahelyett, hogy visszasírná a telet, szerezzen be inkább egy mountain boardot, és száguldjon le vele a dombról. Ez az érzés is a felhők fölé repíti majd.

Vízöntő, 01.21. – 02.19.

wassermann

Ámor nyilai egymás után záporoznak, de álmai férfiját mégis Önnek kell megtalálnia. Induljon 10-e felé pasivadászatra – a nagy Őt akár egy olyan játék során is megismerheti, ami manapság divatos, nagyon szórakoztató és fitten tart: az archery tag-en a játékosok nyilakkal és párnás végű nyílvesszőkkel vadásznak egymásra. Az akció garantált!

Halak, 02.20. – 03.20.

fische

Lassan az az érzése, hogy a tavaszi fáradtság egészen nyárig elkíséri? Aggodalomra semmi ok: május 20-tól ismét ereje teljében lesz. Akár egy új szerelem is dobhat majd egyet az életkedvén. És május első felében? Keresse az üdítő citrusaromákat – parfümökben, testápoló termékekben vagy aromalámpákban. Ezek egészen új lendületet adnak.

Kos, 03.21. – 04.20.

widder

A hasat szabadon hagyó ruhadarabok nagyon divatosak manapság, és egy szenvedélyes szerelem is felforrósítja a hangulatát annyira, hogy ezeket a lenge ruhákat már májusban magára öltse. Sporttipp: feküdjön le a földre, emelje fel a lábait egyenesen függőlegesig, majd húzza fel magát, mintha a lábujjait akarná megérinteni. Ismételje meg többször.

Holdnaptár-tippek:

  • Május első hétvégéje ideális lenne egy kiadós manikűrhöz és pedikűrhöz. Érdemes most rászánnia az időt!
  • A fogfehérítésnek, koronafelhelyezésnek és egyéb fogkezeléseknek május 7-én és 8-án kedvez a csillagok állása. Jelentkezzen be időben a rendelésre!
  • A hónap első fele, de május utolsó napjai is ideálisak ahhoz, hogy elkezdjünk dolgozni a bikinialakunkon. Irány a fitneszstúdió!
Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk