Active Beauty
Frufru, ahogy a sztárok viselik

A legtrendibb frufrufazonok

Frufru, ahogy a sztárok viselik

A frufrunak rengeteg változata létezik, és ezek közül legalább egy minden szezonban a frizuratrendek élmezőnyében van. 2017 őszén abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy többféle frufru is divat – csak meg kell találnunk a stílusunkhoz, arcformánkhoz és kedvünkhöz leginkább illeszkedőt. Nézze meg, a sztárok milyen frufrut viselnek, és inspirálódjon!

HOSSZÚ, EGÉSZSÉGES HAJRA VÁGYIK? TÁPLÁLKOZZON ÍGY!

Hosszú, ritkított frufru

Nem kétség, hogy Sofia Vergarának rengeteg haja van. Ám ha frufruja is olyan tömör lenne, mint amilyen dús a hajkoronája, az nagyon előnytelen volna. Éppen ezért a színésznő fodrásza alaposan megritkította a frufrurészt. Ha ilyen frizurát viselünk, és úgy érezzük, hogy a frufru túlságosan a homlokunkra tapad, akkor permetezzünk szárazsampont a hajtőre, masszírozzuk be gyengéden az ujjainkkal, majd igazgassuk el a tincseket.

Göndör frufru

Ki mondta, hogy az, akit göndör tincsekkel áldott meg a természet, nem viselhet frufrut? Zendaya, aki nemcsak színésznő és énekesnő, de valódi stílusikon is, bebizonyítja, hogy a kettő nagyon is jól mutat együtt! Csupán egy jó tanács: ha ilyen frizurára vágyunk, akkor a szélfútta hatást kerüljük, a rendezett, spirálszerű tincsekre szavazzunk.

Daya

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Tömör, egyenes frufru

Kerry Washington frufruja éppen csak, hogy takarja a szemöldökét – de nem csak emiatt olyan tökéletes ez a fazon! A tömör, egyenes frufru a vastagszálú hajból mutat legjobban és remekül keskenyíti az arcot. Különösen jól néz ki a szezon talán legnépszerűbb hajhosszával, a hosszított bubival.

#FallonTonight Hair @takishahair Makeup @jennamenard Styling @erinwalshnyc

A post shared by Kerry Washington (@kerrywashington) on

A SZTÁROK KEDVENC ŐSZI SZETTJEI

Klasszikus oldalfrufru

Az oldalfrufrut azoknak ajánljuk, akik nem merik (még) bevállalni az egyeneset, illetve akkor is jó megoldás, ha éppen le szeretnénk növeszteni a frufrut. A 2000-es években szinte mindenki ilyet viselt, Reese Witherspoonon mégis frissnek és modernnek tűnik ez a vágás! A színésznő titka: nem szárítja be és formázza gondosan a tincseket, csak hagyja, hogy frufruja saját kedve szerint keretezze az arcát. Ez a természetes stílus igazán megnyerő!

Looking to the weekend like… 😄✨@SouthernLivingMag @DraperJames #SweetSummertime

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Rövid frufru

A rövid haj szinte könyörög a minifrufruért! Cara Delevigne szupertrendi, pixie fazonú hajának előnye: keskenyíti a kerek fejformát és az alacsony homlokot is hosszítja. Ha ilyen frizurára vágyunk, azt kérjük a fodrászunktól, hogy frufrunk két ujjnyival a szemöldökünk fölött érjen véget.