Active Beauty
Édes babaszoba

7 cuki inspiráció hozzá

Édes babaszoba

Egy babaszoba kialakítása és berendezése komoly feladat elé állítja a szülőket, hiszen minél különlegesebbet és szebbet szeretnének alkotni, azonban sokszor hiányzik az inspiráció. Ebben segít a cikkünk.

Aranyszínű, akár a Nap

Ha a délutáni nap beragyogja a gyerekszobát, akkor a faszínű bútorok majdhogynem aranylóan fénylenek, ami rendkívül különleges hangulatot teremt a szobában. Ezen kívül a részletgazdag és cuki dekorációk is feldobják a képen látható bébiszobát, amiben a természetes színek és a szivárványok uralkodnak. Az egyik kedvenc dekorunk a „You are my sunshine” feliratú plakát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chloe (@chloeuberkid) által megosztott bejegyzés,

APÁS SZÜLÉS

Csillag születik

Nagy tévedés, hogy egy babaszobának világos színekben kell pompáznia. Az alábbi kép a legjobb bizonyíték arra, hogy akár a sötétszürke falak is jól mutathatnak, főleg, ha ilyen cuki csillagokkal és felirattal vannak díszítve.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Stickstay (@stickstay.se) által megosztott bejegyzés,

Hercegnős babaszoba

Ebben a szobában akár egy kis hercegnő is lakhatna! A chippendale stílusú szekrénynek, a baldachinnak, a retro babakocsinak, a fényfüzérnek és az összes többi dekorációnak köszönhetően ez egy igazi kislány szoba, amiben a visszafogott árnyalatok uralkodnak. A nagy ablakon rengeteg fény jut be, ami még hangulatosabbá varázsolja ezt a helyiséget.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sofia | Home & Kids Inspo (@sofiaparapluie) által megosztott bejegyzés,

A tökéletes helykihasználás

Egy kicsi szobát nagyon okosan kell berendeznünk, hiszen nem pakolhatjuk tele bútorral, így valószínűleg le kell mondanunk például a különálló pelenkázóról. Emiatt azonban ne essünk kétségbe, hiszen számos alternatív megoldás létezik. Az alábbi képen is egy ilyet láthatunk: a pelenkázás a komódon történik, amin elférnek a szükséges kellékek, melyek mellett még a játékoknak is jut hely, a fiókokba pedig számos más tárgyat és ruhát tudunk elrejteni. Így nem csak egy pelenkázót kapunk, hanem egy játék- és ruhatárolót is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ella ♡ tiny t + little o (@ella_and_tinyt) által megosztott bejegyzés,

Kék, amerre csak látunk

Ha kisfiúnk születik, akkor az első szín, ami eszünkbe jut, amikor a babaszobát tervezgetjük, a kék. Nincs is ezzel semmi baj, hiszen rengeteg gyönyörű árnyalata létezik, sőt mi több, még a kék bútorról és ágyneműről sem kell lemondanunk, hiszen fantasztikusan mutatnak együtt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Camilla Urke (@urkis) által megosztott bejegyzés,

Természetességre fel!

A fehér falszínhez minden illik, de tény, hogy a faszínű bútorok rendkívül jól néznek ki egy ilyen háttér előtt, továbbá rendkívül természetes hatást keltenek, Mivel a dekorációk sem túl színes, nagyon visszafogott és kellemes hangulatot sugall a szoba, aminek középpontjában a falon díszelgő állatok állnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bezhwen (@bezhwena) által megosztott bejegyzés,

A TERHESSÉG FURCSA MELLÉKHATÁSAI

Modern stílus

A modern stílus szerelmesei is bátran kiélhetik fantáziájukat a babszobában, hiszen ott is jól mutatnak a letisztult, minimalista formák. A visszafogott dizájnú komód és a ledek nagyon különleges hangulatot teremtenek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sandy Lai-Daniel (@kitkityan) által megosztott bejegyzés,

További ötletek gyerekszobához: