Menü

Interjú Aryee Claudia Dedeivel

„Számomra a szépség a maximalizmussal függ össze”

Home » Életmód » Interjú » Interjú Aryee Claudia Dedeivel - 02.2020

Annak idején szépségkirálynőként lett ismert Aryee Claudia Dedei „Tücsi”, ám azóta számtalan különböző oldalát mutatta már meg a közönségnek, mind műsorvezetőként, mind pedig modellként. A kisgyermekes anyukával ezúttal a belső szépségről beszélgettünk.

A szépség mint fogalom mennyire alakult át benned az elmúlt években?

Hogy őszinte legyek, tulajdonképpen nem változott. Számomra a szépség a maximalizmussal függ össze, így mindig törekedtem rá, hogy belülről is jól érezzem magam. Szerintem a kettő nagyon összefügg, ha az ember jól érzi magát a bőrében, akkor sokkal könnyebb kiegyensúlyozottnak és boldognak lenni. Szóval ha odafigyelünk magunkra és a testünkre, akkor sokkal egyszerűbb harmóniába kerülni önmagunkkal.

SIMON KORNÉL: “A SAJÁT SZABÁLYAIM SZERINT ÉLEK”

A kislányod születése után nem voltál rest megmutatni, hogy mennyiben változott meg a tested a várandósság alatt. Miért érezted fontosnak, hogy kiállj ezzel a témával a nyilvánosság elé?

Tudom, hogy rengeteg anyuka követ a közösségi médiában, és bár szerencsés alkat vagyok – nem híztam sokat a terhesség alatt sem –, valamint számos pozitív visszajelzést kaptam, hogy ruhában nem is látszik, hogy bármi változott volna a terhesség után, mégis szerettem volna megmutatni, hogy az én testem is ugyanúgy reagált erre a folyamatra, mint a nők 95%-ának. Nem szerettem volna téves képet mutatni a szülés utáni alakomról. Természetesen most már újra edzek, ugyanakkor szerintem igazságtalan lett volna, ha csak azt mutatom meg, hogy visszanyertem a terhesség előtti formámat.

Kisgyermekes édesanyaként mennyire találod meg az egyensúlyt a női lét és az anyaság között?

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ugyanannyira tudok nőies maradni, mint Nara születése előtt, hiszen az időm korlátozott, amit erre tudok fordítani. De azt gondolom, hogy ahogy növekszik, úgy én is egyre inkább tudok majd újra több mindenre időt szakítani, egyre inkább kezdek visszatérni a megszokott rutinhoz, amit előtte végeztem.

 

Hogy néz ki most a szépségápolási rutinod?

Reggel a tusolás mellett csak egy rövid arctisztítás és a szemránckrém felvitele szerepelnek a rutinban. A hajammal minimális időt foglalkozom, mert igyekszem hetente egyszer elmenni fodrászhoz, aki szépen egyenesre szárítja az amúgy brutálisan göndör hajamat. Ahogy az időm engedi, a testápoló, valamint a testformáló krémeket is előkapom. A nagyobb ápolást azonban este szoktam beiktatni: arctisztítás, különféle ampullák, valamint pakolás is szerepel a listán, amivel ápolom a bőrömet.

Mit jelent számodra a belső szépség?

Szerintem ha valaki tudatos, és tudja, hogy mi az, amit elvár magától, mire törekszik, akkor tud igazán harmóniában lenni önmagával – nálam pedig ez jelenti a belső szépséget. Mindannyian tudjuk, hogyha nem vagy elégedett magaddal, akkor igazából bárki bármi mondhat, nem tudod igazán jól érezni magad a bőrödben.

INTERJÚ SCHELL JUDIT SZÍNÉSZNŐVEL

Te jól érzed most magad a bőrödben?

Igen, 90 százalékban jól érzem magam a bőrömben – persze tudom, hogy van még mit alakítanom magamon, de nem gyötröm magam azon, hogy a hasam még nem olyan izmos, mint korábban volt. Sőt, inkább motivál az, hogy jön a nyár, és lehet, hogy esküvőnk is lesz… Szóval most minden jó.

Mit gondolsz, mi lehet a sikeres élet titka?

A pozitív felfogás! Azt gondolom, ha pozitívan látjuk a világot, akkor az már félsiker, akkor bármit el lehet érni. A mindennapjaimban is azt tapasztalom, hogy ha picit magával ragadnak a rossz dolgok, akkor minden olyan is lesz, de amikor igazán pozitív vagyok, akkor látom, hogy minden megy a maga útján. Narussal kapcsolatban mindig azt mondom Sofinak (Tücsi férje – a szerk.), hogy biztos van valami, amiben tehetségesebb, ügyesebb, mint a társai és ha beletápláljuk, hogy magabiztos legyen, hogy higgyen magában, akkor sikeres lesz!

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk