Active Beauty
2017-es tavaszi szépségtrendek

Irányzatok, amelyekkel már most hódíthatunk

2017-es tavaszi szépségtrendek

Igaz, a tavaszra még egy kicsit várnunk kell, a ballonkabát és a balerinacipő még egy darabig a szekrényünkben pihenhet, a 2017-es tavaszi szépségtrendek azonban már most bevethetők. Az új szezon tele van izgalmas színekkel, egyszerű, de látványos megoldásokkal és felejthetetlen klasszikusokkal. Kezdjünk el kísérletezgetni velük, hogy mire megjön a napsütéses idő, már mesterei legyünk az adott smink vagy hajviselet elkészítésének.

Mély oldalválaszték

Bár a szimpla középválaszték még mindig nagyon népszerű, a 2017-es tavaszi–nyári szezonban a mély oldalválaszték lesz a legmenőbb. Lehet pontosan elválasztott, letisztult frizurával viselni, hanyagul egyik oldalról a másikra dobhatjuk a hajunkat, de az is nagyon trendi lesz, ha csak a frufrunknál alkalmazzuk a mély oldalválasztékot.

Modern romantika

Természetesen hullámos haj, rózsás ajak és ártatlanul csillogó szemfestés – 2017 tavaszán garantáltan nem lesz hiány a romantikus pillanatokból. Hétköznapokra tökéletes ez az irányzat, amelyet ráadásul pillanatok alatt el lehet készíteni.

Színkavalkád

A színpaletta összes árnyalata felvonult a 2017-es tavaszi–nyári divatbemutatókon: a sminkmesterek bátran alkalmazták a kanári sárgát, a vibráló narancssárgát és a fuksziát is. Kenték őket a szemre és a szájra egyaránt, míg az arc többi részét szinte érintetlenül hagyták.

Furfangos fonatok

Akinek tavaly nem sikerült még a fonatkészítés mesterévé válnia, az idén behozhatja a lemaradását. A fonatok ugyanis idén is rendkívül népszerűek lesznek! Jó hír, hogy nem a sebészi pontossággal megalkotott fonatok lesznek divatosak, hanem a bohókás verziók. Egy-egy extravékony fonás a kiengedett hajban vagy befont, majd copfba tekert frizura.

Meztelen bőr

A no-make-up trend már-már klasszikus sminkirányzatnak számít. A natúrra sminkelt, éppen csak az arc természetes szépségét kiemelő festés akkor mutat jól, ha bőrünk egészséges és ápolt. Fontos, hogy az elkészítéséhez használt sminktermékek (alapozó, korrektor, szemhéjfesték és rúzs) a lehető legjobban megegyezzenek a bőrszínünkkel.

Éljenek a nyolcvanas évek!

Ki mondta, hogy a nyolcvanas évek a legbénább évtized volt szépség- és divattrendek szempontjából? Hááát, elég sokan így gondolják, ám a világ legmenőbb sminkmesterei most újra megpróbálják megkedveltetni velünk az akkori favoritokat. Ha nem is fogunk már élénk szemfestés és erős pirosító kombinációjával mászkálni, a pink orcákra képtelenség lesz nemet mondani.

Metálfényű manikűr

A fémhatású körömtrend már 2016-ban útjára indult, 2017-ben pedig még inkább népszerű lesz – köszönhetően annak, hogy a divattervezők kedvence az ezüst szín a tavaszi–nyári szezonban. Minél ragyogóbb a körmünk, annál trendibbek vagyunk! A tükörfényű manikűr elkészítéséhez professzionális eszközökre van szükség, de a visszafogottabb verziókat otthon is megvalósíthatjuk.

Halvány ajkak

Annyit rúzsoztuk vadító vörösre, csajos pinkre és elegáns bordóra ajkainkat, hogy most egy kis szünetet kérnek. A halvány rózsaszín, a nude és a hamvas barack színű rúzsokat lehelet vékony rétegben lesz trendi felvinni az ajkunkra, ezért kiemelten fontos szerepet kap majd ajkaink ápolása.

Mentés

Mentés