Active Beauty
Strasszok az arcon: így viseljük őket

Káprázatos arcdísz

Strasszok az arcon: így viseljük őket

A kifutón, a bulikban, az utcán – manapság már szinte bárhol szembe jöhetnek velünk. Imádjuk az extravagáns parti kiegészítőket, amiktől csak úgy ragyognak a szemeink! Megmutatjuk, hogy viselheted az arcékszereket a mindennapokban is.

Csillogj az éjszakában az arcdíszítő strasszokkal

Legyen szó kövecskékről, gyöngyökről vagy csillagokról – a háromdimenziós arcékszerek bármilyen parti sminket feldobnak. A klubban a strasszok versenyt csillognak a diszkógömbbel, de tippjeinkkel az extravagáns look a mindennapokban is viselhetővé válik.

Így viseld az arcdíszítő köveket

Az alap

Hogy a csillámkövek egész nap a helyükön maradjanak, az alapozásnál érdemes néhány dologra odafigyelned. A zsírosabb, gazdagabb textúrájú szérumok és krémek gyakran magas olajtartalmúak, és a strasszok nem tapadnak meg jól a velük ápolt bőrön. Az olajmentes termékek viszont egy olyan alapot képeznek, amire a kövecskék erősen rá tudnak tapadni. Ha a strasszok szemhéjpúderre kerülnek, akkor egy folyékony szemhéjpúderrel tanácsos alapot készíteni nekik.

A rögzítés

Egy fültisztítópálcikával tegyünk egy kevés szempillaragasztót az arcunknak azon részére, ahova szeretnénk ragasztani a köveket. A kövecskéket az ujjainkkal vagy egy ecsettel nyomkodjuk rá a beragasztózott részre. Jó tudni: az arcdíszítő kövek többször is felhasználhatók. A viselés után tisztítsuk meg őket sminklemosó kendővel, és tároljuk őket egy kis dobozkában.

Így viseld az arcékszereket

Visszafogottan a mindennapokban

Tégy egy-egy csillámkövet a szemeid belső és külső sarkába.
Helyezz egy-egy csillámkövet az alsó szempilláid alá, középre.

Hat látványos parti look strasszkövekkel

- A felső és az alsó szempilláid alá kerülő tusvonal helyére tégy legalább 6 kövecskét.
- Először egy szemhéjtussal rajzold meg a cicaszemeket, majd több apró csillámkövecskével rakd körbe a formát, vagy a tusvonalat teljes mértékben helyettesítsd különböző nagyságú strasszokkal.
- Ragassz fel körülbelül 5-5 követ a szemöldökeid íve fölé.
- Rakj fel több kövecskét a szemöldököd alá és az alsó szemhéjadhoz. A legszebb akkor lesz a végeredmény, ha szimmetrikusan helyezted el őket.
- Egy tetszés szerinti színű, matt szemhéjpúderrel hangsúlyozd a mélyítővonalat, és jól satírozd el a festéket. Ezt követően ragassz fel közvetlenül a mélyítővonalba több strasszkövet.