Menü

4 tipp lánybúcsúra

A legjobb menyasszonynak!

Home » Szabadidő » 4 tipp lánybúcsúra - 05.2019

A filmekben látott lánybúcsúk mindig a világ legszórakoztatóbb eseményének tűnnek, amelyek biztosan a leendő menyasszony legemlékezetesebb éjszakái közé vonulnak majd be! Azonban, amikor nekünk kell megszervezni egy hollywoodi vígjátékba is beillő búcsúztatót, valószínűleg sokan bajba kerülünk. Semmi gond, segítségül összeszedtünk 5 tippet, hogy ne vesszünk el a szervezés feladataiban!

Legyen személyes!

Ez az esemény, bár többen jelennek meg rajta, egy emberről szól kizárólag: a menyasszonyról. Az egyetlen cél, hogy neki tetsszen és ő élvezze, ami történik, ahol vagyunk, és amit csinálunk, ezért ne féljünk megkérdezni őt a legfontosabb paraméterekről! Őrült éjszakát, vagy laza napot szeretne? Elegánsan kiöltözne, vagy inkább melegítő-kompatibilis programon venne részt? Mire készülünk, egy klub-túrára a városban hangos zenével, vagy egy wellness hétvégére egy csöndes faluban? Akkor is tartsuk magunkat a menyasszony preferenciáihoz, ha az egyáltalán nem egyezik meg a mienkkel, vagy, ha mi a saját lánybúcsúnkat egészen máshogy képzeljük el!

A STRESSZMENTES MENYASSZONY TITKA

Legyen B-terv!

Mint tudjuk, ember tervez… Közel az esküvőhöz, egy igazán elfoglalt időszakban bármi közbe jöhet, arról nem is beszélve, ha sok meghívottat kell összehangolni a lánybúcsú alkalmával. Valaki mégsem tud hazautazni külföldről, valaki lemondja a foglalását, valaki csak fél nappal később tud csatlakozni, vagy a menyasszony gondolja meg magát a legnagyobb programtervvel kapcsolatban: az élet ilyen, és muszáj lesz hozzá alkalmazkodni, ezért mindig készüljünk B-tervvel is! A jó B-terv kevésbé kötött, mint az eredeti, van benne mozgástér a változásoknak, egyszerű, rövid időn belül elérhető és még a legrosszabb változata is szórakoztató marad!

tippek lánybúcsúra

Ne becsüljük alá!

Biztosan vettünk már részt akár olyan lánybúcsún, akár bármilyen más közösen szervezett eseményen, ahol úgy éreztük, minden másnap rohangálunk a bankautomatához. Ha nem vagyunk különösen óvatosak és körültekintőek a költségek könnyedén szökkennek az égbe, mi pedig, szervezőként, abba a kínos helyzetbe kerülünk, hogy újra és újra pénzt kell kérjünk a résztvevőktől. Emiatt már az elején jó tisztázni mi az a szint, ami mindenki pénztárcájába belefér, felállítani egy büdzsét és ragaszkodni hozzá. Jó ötlet lehet ötleteket gyűjteni a meghívottaktól is, biztos mindenkinek eszébe jut majd pár alacsony költségű elfoglaltság vagy program, amit be tudunk építeni a lánybúcsú menetrendjébe, hogy több maradjon az ajándékra! Ha étterembe készülünk, előre tisztázzuk a többiekkel a fizetés módját, és azt, hogy ki fizeti a menyasszony részét!

“A MENYASSZONYI RUHA NEM EGY JELMEZ” – INTERJÚ BENES ANITÁVAL

Közösségi szabályok

Ma már a fél világ a közösségi platformokon éli életét, és míg van, aki évente egy képet tölt fel profiljára, van, aki szinte minden percét megörökíti és ’bedobja a közösbe’. Emiatt mindenféleképpen beszéljük meg a menyasszonnyal a szabályokat: szeretné-e, hogy megosszunk képeket az estéjéről, be lehet-e őt jelölni név szerint a fotókon, melyik platformokon oszthatunk meg dolgokat, vagy mennyit oszthatunk meg. Ami ma felkerül az internetre az ott is marad, így elengedhetetlen, hogy mindenki karrierje, magánélete és kényelmi szintje érdekében lefektessük a piros és zöld zászlókat.

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk