Menü

Ezek lesznek a tavasz szemhéj trendjei

Elő az igéző tekintettel!

Home » Szépség » Smink » Ezek lesznek a tavasz szemhéj trendjei - 02.2020

Vajon 2020 tavaszán mi lesz trendi: a szexi, a klasszikus vagy a természetes smink? Netán a nagyon modern, egyben harsány? Bátran kijelenthetjük, hogy egy picit mindegyik fellelhető lesz idén, így mindenki megtalálhatja a hozzá tökéletesen passzolót.

Kék szemsmink

A kék szemhéjpúder már a kilencvenes években nagy rajongótábora volt, és ez bizonyára most sem lesz másképp. Idén tavasszal az érzéki éjkék lesz az egyik kedvenc.

2020-ban tavasszal az érzéki éjkék szemsmink lesz az egyik kedvenc

 

100% glamour!

Az éjkék szemsminknél még érzékibb és lenyűgözőbb a csillámos sötétkék smink, amivel akár klasszikus füstös szemeket is varázsolhatunk. Tuti, hogy minden buliban ránk szegeződnek majd a tekintetek.

A csillámos sötétkék sminkkel akár klasszikus füstös szemeket is varázsolhatunk

 

Csillám highlightok

Ha már csillámokról esett szó: idén tavasszal ne féljünk ezektől, sőt mi több, nyugodtan vigyük fel a teljes szemünk köré. Az sem baj, ha nem csak a szemhéjunkon van csillám, ugyanis 2020-ban bátran alkalmazhatjuk a belső és a külső szemzugban egyaránt.

2020-ban alkalmazhatjuk bátran a csillámot a szemhéj mellett a belső és a külső szemzugban is.

INSPIRÁLÓ TAVASZ: HASZNÁLJON BÁTRAN SZÍNEKET!

Mini áltetkók

Ez ám a különös trend! A tetoválások már régóta nagyon divatosak, de az arcon azért még ritka látvány. Ezektől a mini “áltetkóktól” senkinek sem kell tartania, hiszen seperc alatt el lehet őket tüntetni. Egy buli erejéig viszont nagyon jól mutatnak, és a legegyszerűbb szettet is feldobják.

A mini áltetkók egy-egy alkalomra nagyon jól mutatnak és a legegyszerűbb szettet is feldobják.

 

Művészi vonalak

Ez a trend szintén azt mutatja, hogy 2020-ban a szemsminken van a hangsúly. Szerezzünk be egy szuper szemceruzát, és éljük ki szemsmink-fantáziánkat. Húzhatunk egy klasszikus vonalat a szemünk fölé, majd egy másikat a szemünk alá. Tovább fokozhatjuk a hatást, ha egy szürkés szemhéjpúderrel is kifestjük a szemünket.

Idén tavasszal bátran kiélhetjük szemsmink-fantáziánkat.

AKI MER, AZ SZÍNES SMINKET VISEL

Kék mindenekfelett és alatt 

A művészi vonalakat természetesen nem csak fekete szemceruzával készíthetjük el, hanem az első számú trendszínnel, a kékkel is. Ennél a variációnál sokkal közelebb vannak a vonalak a szemhez, továbbá mindkét csíknak az egyik vége hegyes, így még modernebb hatást kelt.

Használjuk bátran a szem alatt és felett is a kék szemceruzát 2020 tavaszán.

 

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk