Menü

Az idei tavasz 8 kötelező ruhadarabja

Napsütés, színek, minták, változatosság

Home » Szépség » Divat » Az idei tavasz 8 kötelező ruhadarabja - 02.2020

Idén tavasszal igazán változatosasan öltözködhetsz, ha az új divattrendet szeretnéd becsempészni az ruhatáradba. Semmiképp se dobd el a régi, klasszikus darabjaidat, de azért szerezz be néhány újdonságot is. Íme, a kötelezők listája.

Klasszikusok újragondolva

A nagy klasszikusok, a nadrágkosztümök, blézerekkel kombinált szettek 2020-ban is folytatják hódító hadjáratukat. Ám a decens darabok mellett a lezserebb szabású vagy fodros, flitteres, rátétes, virágmintás, puffos ujjú blézerek is igazán divatosak lesznek.

Színesedj ki!

Ha tavaly nyáron beruháztál egy pár neon-pink, sárga, zöld darabra, ki ne dobd őket, mert idén is divatban maradnak. Viselj hozzájuk hétköznapibb árnyalatokat, sötétzöldet vagy az év színének választott kéket.

Nude mánia

Évek óta tart a nude őrület, és ez bizony így is marad. Igazán trendi leszel, ha letisztult földszíneket, bézst, barnát, okkert és melegséget nyújtó alapárnyalatokat viselsz.

TIPPEK A TAVASZI HAJHULLÁS ELLEN

Minta, minta, minta

Az idei párizsi divathéten, ahol a tavaszi-nyári divattrendeket vonultatták fel a nagy divatcégek. A fekete-fehér, hosszanti csíkozású és a pöttyös szettek – és azok minden variációja, az aprótól a gigantikus méretűig – szinte minden tervező kollekciójában – így Stella McCartney-nél, Carolina Herreránál és Marc Jacobsnál is – hangsúlyosan szerepeltek. Nyugodtan viselj csíkosat és a pöttyöset, még akkor is, ha nem vagy modell alkat. Azt kell csak megjegyezned, hogy a hosszanti irányú csíkozás és az apró pöttyök slankítanak, míg a vízszintes csíkok és az óriáspöttyök erősítenek.

Szinte minden tervező idei tavaszi kollekciójában hangsúlyosan szerepelnek a mintás darabok.

Bőrhatás? Jöhet!

A (mű)bőrruhák divatja már tavaly nyáron elkezdődött, de népszerűségük idén tavasszal is töretlen marad. Mire figyelj, hogy igazán trendi lehess? Viselj puha, lágy esésű, színes bőr(hatású) szetteket! Míg eddig leginkább a fekete és a barna változat tarolt, most a kék, a piros vagy sárga lesz az igazán menő a bőrviseletek között.

Elegáns és romantikus virágminta

Ha tavasz, akkor virágminta! Igazából soha nem megy ki a divatból, csak legfeljebb kicsit átalakul. Idén a sötét alapon világos, romantikus, sejtelmes, de semmiképpen sem feltűnő virágminták lesznek az irányadók, melyek nagyon jól illenek az A-vonalú, libbenős anyagból készült, midi és maxi ruhákhoz is.

ÍGY CSEMPÉSSZÜNK TAVASZT AZ OTTHONUNKBA

Koptatott farmer

A farmer soha nem megy ki a divatból. De a valódi farmeranyag mellett a 2020-as tavasz során nagyon sok olyan szettet látunk majd, ami megidézi a koptatott farmer stílusát anélkül, hogy ténylegesen farmerbe bújtatna. A koptatott denim árnyalat vagány, de sokkal szofisztikáltabb, mint maga a farmer. Megjelenik ruhán, felsőkön, nadrágon, sőt, még a fehérneműkön is.

Színek kavalkádja

Mint ahogy már említettük, az idei tavasz a színeké. A vibráló, vidám narancsé, a meleg, napfényes sárgáé, a pasztelles fahéjé, az üde korall pinkké, a friss snidlingzölddé, az év színének választott klasszikus kéké, és az erőteljes és vagány sáfrányé. Bátran viseld őket!

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk