Menü

Híres nők, akik rövid hajra váltottak

És nem is tervezik megnöveszteni

Home » Szépség » Híres nők, akik rövid hajra váltottak - 12.2018

Valószínűleg mindannyian voltunk már úgy vele egyszer-kétszer, hogy ránéztünk a kezelhetetlen loboncra a fejünkön, és azt mondtuk: ’lecsapom mindet’. A hírességek sem kivételek ez alól. Ki divatból, ki kényelemből dönt a rövid haj mellett, és úgy tűnik, akinek egyszer megtetszik a viselet, az nehezen engedi el.

Ábel Anita

A színésznő, újabban műsorvezető Ábel Anitának már évek óta fantasztikusan áll a rövid haj. Azon kívül, hogy a frizura teljes mértékben illik stílusához és fejformájához, éveket fiatalít is rajta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Anita Ábel (@abel.anita) által megosztott bejegyzés,

 7 SUPERFOOD HAJHULLÁS ELLEN

Tatár Csilla

Tatár Csilla műsorvezetőt szinte mindenki rövid hajjal szokta meg. Olyannyira, hogy egyenesen szenzációszámba ment, amikor előkerült pár fotó róla hosszú hajú korszakából. Bár Csilla szépségét a hosszú lobonc sem takarhatta el, be kell vallani, valóban sokkal jobban állnak neki a bevállalós, rövid frizurák.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tatár Csilla (@csillatatar) által megosztott bejegyzés,

Michelle Williams

A színésznő a rövid haj viselésének tökéletes megtestesítője. Nem véletlenül, hiszen olyan jól áll neki a pixie, mint keveseknek. Ha ilyen arccsontja és pisze orra lenne mindenkinek, biztosan csak pixie frizurákat látnánk az utcán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@michellewilliamsfanofficial által megosztott bejegyzés,

A SZUPERMODELLEK HAJTRÜKKJEI

Cara Delevingne

Bár az újabban színészet felé is kacsintgató Cara a világ egyik legkeresettebb modelljeként szinte minden nap máshogy nézhet ki, úgy tűnik, a rövid haj mellett tette le a voksát egy időre. Nem is baj, hiszen gyönyörűszép arcához és kifejező szemeihez különösen jól áll a frizura, akár 1 centisek, akár éppen 10 centisek tincsei.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cara Delevingne (@caradelevingne) által megosztott bejegyzés,

Pink

Az énekesnő vagány megjelenéséhez és különleges stílusához nagyon passzol a rövid haj, és ezt ő is tudja. Néha tüsin, néha tarajjal, néha pixie-re vágatva láthatjuk frizuráját, de ami állandó: minddel tökéletesen néz ki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés,

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk