Menü

A színes az új trend

Használjon több színt sminkeléskor

Home » Szépség » A színes az új trend - 03.2017

Amikor 2017-ben a tükörbe nézünk, tágra nyílik a szemünk. Színeket látunk, méghozzá sok-sok színt. Sőt, annyi színt, amennyit csak ritkán. Szivárványos szemek, az 1980-as éveket idéző pink rúzs, vörös szemhéjfesték és pasztell színreflexiók. Úgy tűnik, ebben a szezonban nem kell takarékoskodnunk a színekkel.

Szivárványszemek: a több jobb, mint a kevesebb

Ez a smink nem a visszafogottságról szól: Minél színesebb és változatosabb színű a szemhéj, annál jobb. Akár öt különböző szemhéjfestéket is használhat ehhez a sminkhez. Most tehát kitombolhatja magát. Mi kissé takarékosabbak voltunk, és a sötétkéket párosítottuk a pinkkel.

Hogyan készítsen szivárványszemeket: Először vigyen fel szemhéjfesték-alapozót a szemhéjára. Ez megakadályozza, hogy a szemhéjfesték a szemhéj ráncában gyűljön össze. Ezután színezze ki sötétkék szemhéjfestékkel a belső szemzugtól a szemhéj feléig terjedő részt. Mi éppen a szempillák végéig színeztük be. Ezután a szemöldök ívének végéig pinkkel festjük ki és kissé elmaszatoljuk a szélén. Ahol a két szín találkozik, szemfestékecsettel dolgozzuk el őket alaposan. Végül a pinkkel kihúzzuk az alsó szemhéj szegélyét is.

Vörös szemek: vissza a kilencvenes évekbe

junge Frau mit rot geschminkten Augen

Szép sötétvörös: A vörös szemfesték az 1990-es évek nagy találmánya, és most újra divatba jött. Az akkori időkkel ellentétben azonban ez a smink már nem vörös, hanem sötétvörös, amely majdnem barnába hajlik. Fontos, hogy ezzel a szemhéjfestékkel pontosan dolgozzunk. A vízvonalat fehér szemceruzával húztuk ki, az ajakra pedig barackszínű rúzs került, hogy barátságosabbá tegyük az összképet.


Hogyan készítsen vörös szemeket:
Szánjon időt a smink elkészítésére és dolgozzon pontosan. Először fedje el a bőrhibákat és a szem alatti karikákat. Ehhez a sminkhez szép, üde bőrszín illik. Először vigye fel a szemfesték-alapozót, majd fehér szemceruzával húzza ki a vízvonalat. Azután szemhéjecsettel jelölje ki a beszínezett részt. Csak azután fesse ki, miután mindkét oldalon sikerült ugyanazt a formát elérni. Ezután vigye fel a vörös szemhéjfestéket az ecsettel belülről kifelé.

Erős pink: szem alatti karikák kizárva!

junge Frau mit pinken Augen

Nem valami visszafogott: A csaknem neonszínű, matt ajkak az 1980-as évek sminkjére emlékeztetnek. Ám a jelenlegi trendnél a smink többi része visszafogott. Ennél a sminknél fontos, hogy az arcbőrt szép egyenletesre alapozzuk, és elfedjük a vörös foltokat és a szem alatti karikákat – ezek ugyanis nem mutatnak valami jól az erős pinkkel. Ha intenzívebbé szeretnénk tenni a sminket, húzzuk ki szabálytalanul egy kis fekete szemceruzával az alsó szempillakoszorú tövét.

Hogyan készítsen erős pink ajkakat: Ehhez a sminkhez elengedhetetlen a hibátlan ajakbőr. Kezdje egy ajakradírozással és használjon ajakceruzát ugyanolyan színben, mint a rúzs. Az így körberajzolt ajakról nem csúszik szét a rúzs. Kezdje a felső ajak közepénél és húzza meg a kontúrt mindkét oldalon a külső szájzugig. Tegye ugyanezt az alsó ajkon is. Ezután fesse ki a száját.

 

Pasztell színreflexiók: a nyitott, erőteljes tekintetért

Pisztáciazöld: Gyönyörű, csillogó pasztellárnyalatú szemhéjfesték, amely szabadon hagyja a szemhéjat és csak a szem belső zugába kell felvinni. Mi egy finoman pigmentált pisztáciát választottunk. A célzottan felvitt highlighterrel együtt ez még nagyobbá és erőteljesebbé teszi a szemeket. Ez a smink minden pasztellszínnel működik. És még szempillaspirált sem kell használni hozzá.

Hogyan készítsen pasztellsminket: Először vigyen fel szemfesték-alapozót a szemhéjakra. Így egyszerűen tovább tart majd a smink. Dolgozza el az ujjaival. A szemhéjfestéket a belső szemzugból a szemöldök belső végéig vigye fel. Nem kell pontos formát követni, legyen kreatív. Ezután fesse ki hangsúlyosan az alsó szempillakoszorú tövét a szemhéjfestékkel. Végül folyékony highlighterrel pöttyözzön a szem külső szegélyére és az arccsont legmagasabb pontjára.

A dal, ami illik ehhez a stílushoz

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk