Menü

Rúzsteszt: ezt árulja el rólunk a rúzsunk!

Ön melyik színre szavaz?

Home » Szépség » Rúzsteszt: ezt árulja el rólunk a rúzsunk! - 09.2017

Persze minden szezonnak megvannak a legtrendibb rúzsárnyalatai, de személyiség- és stílusfüggő, hogy ki milyen színt használ a legtöbbször. Vajon aki folyton piros rúzst visel, szenvedélyesebb alkat, mint az, aki a narancsszínt részesíti előnyben? És az romantikusabb, akinek a szája mindig pink azzal szemben, aki a nude rúzsok kedvelője? Következzen a nagy rúzsteszt!

Piros rúzs
Ha a piros rúzs az örök kedvence, akkor minden bizonnyal kreatív és bátor a mindennapokban. Nehéz Önt eltántorítani a céljától, addig nem nyugszik, amíg el nem éri, amit a fejébe vett! Szeret mindent szenvedéllyel csinálni.

Nude vagy natúr rúzs
A természetes színű rúzsok kedvelői szeretik szeretteiket a közelükben tudni, a gondoskodó és pozitív emberek társaságában érzik magukat igazán jól. Rendkívül optimista emberek, akik tudják értékelni az élet apró örömeit.

A SMINK FELVITELÉNEK HELYES SORRENDJE

Lila rúzs
Ha az Ön kedvence a szilvaszínű vagy a padlizsánlila rúzs, akkor minden bizonnyal erős, független személyiség. Sokan titokzatosnak tartják. Fontosnak találja, hogy mindig szakítson időt a lelki feltöltődésre és a relaxációra.

Pink rúzs
A kommunikáció nagyon fontos a pink rúzs kedvelői számára, szinte folyamatosan van valami mondanivalójuk. Imádják a társasági eseményeket, és magát az életet is.

A pink rúzs kedvelői számára kifejezetten fontos a kommunikáció, így mindig van valami mondanivalójuk.

Narancsszínű rúzs
Aki a narancs- vagy a korallszínű ajakrúzsokat preferálja, az minden bizonnyal nagyon érzékeny, ugyanakkor szórakoztató személyiség. Nagylelkű és nagyon megértő másokkal szemben.

Bordó rúzs
Azoknak a hölgyeknek, akik a bogyós gyümölcsökre hasonlító árnyalatokat favorizálják rúzsok terén, rendkívül jók a megérzéseik. Feltűnő jelenségek, de mégsem mondhatnánk, hogy tolakodóak. Szeretik a spontán dolgokat, eszük ágában sincs túlgondolni mindent.

ALAPOZÁS-KISOKOS

Fekete rúzs
Az elmúlt szezonokban nagy trend lett a fekete rúzs, a leginkább bevállalósaknak pedig valószínűleg kedvencévé is vált. Ők nagyon bölcsek, akikhez sokan fordulnak tanácsért. Magabiztosak, tudják mit akarnak és bármivel szembe mennek, csak hogy kiálljanak a véleményük mellett.

Rúzs helyett ajakbalzsam
Ha nem szereti a rúzsokat, inkább csak ajakbalzsamot használ, akkor Ön nem szívesen kerül konfliktushelyzetbe, de a pletykálkodást sem kedveli. Azt vallja, hogy mindenki foglalkozzon a saját dolgával, igyekszik távol tartani magát azoktól, akik állandóan drámáznak valamin.

A rúzsteszt természetesen csak egy játékos találgatás, amelyből nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni. Ám tény, hogy ha rúzst viselünk, sokkal magabiztosabbnak és nőiesebbnek érezhetjük magunkat.

Mentés

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk