Menü

Őszi frizuratrendek

A kifutók legszebb hajviseletei

Home » Szépség » Őszi frizuratrendek - 10.2017

A 2017-es őszi frizuratrendek mindenkinek kedveznek: az is megtalálja a személyiségéhez és stílusához leginkább passzoló frizurát, aki a visszafogottság híve, és az is, aki szeret kísérletezni. Egyenesen a divathetek kifutóiról gyűjtöttük össze a leginkább meghatározó irányzatokat, amelyeket könnyen lemásolhatunk. Önnek melyik lesz idén ősszel a kedvence?

Masnit rá!

2017 őszének egyik legtrendibb frizurája a lófarok – ám ebben a szezonban nem a magasan megkötött vagy az oldalra fésült a divatos! Idén a tarkónál összefogott hajjal lehetünk a legdivatosabbak, méghozzá úgy, hogy a copf köré masnit vagy szalagot kötünk. A legapróbb hajdísz is menő, de az igazi trendszetterek túlméretezett masnival tökéletesítik copfjukat. A frizura középválasztékot kíván, így fontos, hogy ha festett a hajunk, ne legyen lenövésünk! Szerencsére ma már erre is van megoldás: fújjunk hajtőszínező spray-t a problémás részre, és már el is tűnt a lenövés.

Our Eden sweater #ToryBurchFW17

A post shared by Tory Burch (@toryburch) on

HAJÁPOLÁSI MÍTOSZOK: IGAZAK VAGY SEM?

Mutasd az arcod!

Az arcból kifésült haj már az előző szezonban is trendi volt, ősszel pedig lazább formában tér vissza az irányzat. Nem kell, hogy feszesen hátrazselézzük a hajunkat, elég ha csak hajkefével hátrafésüljük és hanyagul fixáljuk. Hogy a végeredmény ne olyan legyen, mintha szimplán csak nem mostunk volna hajat, fontos odafigyelnünk hajvégekre – legyenek tápláltak és egészségesek. Hogy ezt hogyan érhetjük el? Rendszeresen vágassunk a hajvégekből és minden hajmosásnál használjunk kondicionálót.

Fantasztikus fonások

A fonásokat nem tudjuk megunni! Szerencsére a 2017-es őszi–téli frizuratrendekben is helyet kaptak, így bátran hordhatjuk hajunkat továbbra is parkettafonásban, halszálkafonásban, apró fonatokban vagy egészen különleges fonott alakzatokban. A legjobb ezekben a hajviseletekben, hogy minden stílushoz könnyen igazíthatjuk őket: a romantikustól a sportoson át a hanyag eleganciáig mindenhez illenek.

A HAJTÖREDEZÉS MEGELŐZHETŐ!

Minél nagyobb, annál jobb!

Minél nagyobb a frizuránk, annál trendibbek vagyunk idén ősszel. Ha a hétköznapokban nem is tupírozzuk fel annyira a hajunkat, mint a modellek a kifutókra, törekedjünk a dúsításra. A hatvanas éveket idéző frizura elkészítéséhez pedig nincs is másra szükségünk, mint egy volumennövelő hajformázó porra, amelyet elég a hajtövünkre szórni és ujjainkkal bemasszírozni.

#CHANELGroundControl #CHANELFallWinter #PFW

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on

Ellenállhatatlan, mint a csokoládé

Az előző szezonokban sorra jöttek a trendhírek: divat az eperszőke, trendi a hamvas szőke, menő a mézszőke… Végre itt az idő, hogy a barnáknak is kedvezzenek a divatirányzatok! Ebben a szezonban a meleg barna árnyalatoké a főszerep, a gesztenye és a csokoládé minden árnyalata trendi.

dm hajápoló termékek és kókusz
Pantene 3 Minute Miracle Intensive Repair balzsam
Fedezze fel az ampullával dúsított Pro-V formula erejét egy mindennapi használatra szánt balzsamba rejtve. Használja minden hajmosáshoz, hogy a száraz és károsodott hajat egészségessé, ragyogóvá és erőssé varázsolja.
Palette Deluxe krémhajfesték csokoládé 750
Az új Palette Deluxe-al átélheti a luxus érzést a hajfestésben – a gazdag, fényűző és hosszantartó hajszínt, mely csak úgy sugárzik. A hosszantartó és ragyogó hajszínért, mely árnyalattól függő ősztakarás nyújt.
Balea dúsító hajformázó por
A tökéletes dús frizuráért. Azonnali, tartós és extra erős tartás. Varázslatos kókusz-mangó-illattal.
Magic Retouch haj spray 75 ml D.brown
A Magic Retouch a L'Oréal Paris első hajtőszínező spray-je, amely kiválóan elfedi az ősz hajtöveket néhány másodperc alatt. Csak fújja a formázott hajra és 3,2,1,- kész! A haja, mintha frissen festette volna!
Gliss Kur Sampon 250 ml Supreme Fullness
A Supreme Fullness sampon a Gliss Kur új, regeneráló és hajszerkezet megújító megoldása vékonyszálú és gyenge hajra Fiberbond komplex formulával – az azonnali dús hatásért és a megerősödött hajszerkezetért.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk