Menü

Nyári hajápolás

Így óvja tincseit a legmelegebb hónapban!

Home » Szépség » Nyári hajápolás - 07.2017

A nyári hónapokban más parfümöt használunk, egy-két árnyalattal sötétebb, ugyanakkor könnyebb alapozóra váltunk és krémekből is azokat részesítjük előnyben, amelyek védenek a nap káros sugaraitól. De vajon elég figyelmet szentelünk a hajunknak? A nyári hajápolás legfontosabb alappillérei következnek!

Napvédelem

A napsugarak pont ugyanúgy tudják károsítani a hajszálakat, mint a bőrünket, ettől pedig fakóvá és töredezetté válnak tincseink. Hogy ezt elkerüljük, használjunk napvédő hajspray-t vagy viseljünk kalapot, ha napozunk.

A hajunknak is jár a fényvédelem!

A sós és a klóros víz mellékhatásai

A tenger vagy a medence vize könnyen szárazzá és fakóvá teheti hajunkat. Hogy ezt elkerüljük, fürdés után azonnal mossuk meg a hajunkat tiszta vízzel és samponnal. Jó, ha kéznél van ilyenkor napozás utáni sampon és balzsam, amelyek a nyári hajápolás alapkellékei.

Mélyreható ápolás

Ahogy napozás után a bőrünk is extra ápolásra vágyik, úgy hajunknak is jár egy kis plusz kényeztetés, hogy visszanyerje hidratáltságát. Érdemes ilyenkor feltenni egy hajmaszkot, amely újra feltölti élettel tincseinket. A nyaralás után érdemes akár intenzív hajkúrát is tartani, hogy hajunk visszanyerje eredeti, ragyogó állapotát.

Nyári hajápolás a természet erejével

Kettő az egyben segítség

Az argánolaj nemcsak ápolja a napozástól kiszáradt a hajszálakat, de rendkívül jól bevethető frizurakészítésnél. A kiegyenesített tincsek végét simítsuk át olajos tenyérrel, és máris szuperfénylő lesz a hajkoronánk.

Helyes étkezéssel az egészséges hajért

A kiegyensúlyozott, változatos táplálkozás hajunk egészsége szempontjából is nagyon fontos. Törekedjünk hát a vitamindús érkezésre, illetve figyeljünk oda a megfelelő mennyiségű víz fogyasztására, amellyel belülről hidratálhatjuk hajszálainkat.

Balea Professional napozás utáni 2in1 hidratáló sampon és balzsam, 250 ml
UV-védelemmel. Segít megőrizni a haj hidratáltságát. Megtisztítja a hajat a homok, só és klóros víz maradványaitól. Nem tartalmaz szilikont. Fitokeratint és fügekaktusz kivonatot tartalmaz.
Balea Professional hajápoló olaj argánolajjal, 100 ml
Extrém igénybevett és száraz hajra. Az erős, egészséges és ragyogó hajért egészen a hajvégekig. A puha és bársonyos hajért. Ápoló hatású argánolajjal. Azonnali segítség a nehezen kezelhető haj számára. Antisztatikus formulával a szálló haj ellen.
Balea Professional napozás utáni intenzív hajkúra, 20 ml
Fitokeratinnal és fügekaktusz kivonattal.
Balea tégelyes hajmaszk, 200 ml
Hatékony formula. Regenerálja a töredezett hajat a hajtőtől a hajvégekig. A bársonyos tapintású, láthatóan egészséges ragyogású hajért.
Balea Professional napvédő hajspray, 150 ml
UV-védelemmel. Megőrzi a haj hidratáltságát. Ne öblítse ki. Fitokeratint és fügekaktusz kivonatot tartalmazó formula. Minden hajtípusra.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk