Active Beauty
Mi a kutyám csillagjegye? És mit árul el róla?

Kutyahoroszkóp

Mi a kutyám csillagjegye? És mit árul el róla?

Az asztrológia egyáltalán a kutyákra is vonatkozik? Naná, és jelentősen befolyásolja a személyiségüket. Akárcsak az embereknél, a kutyáknál is az alapján határozhatjuk meg a csillagjegyet, hogy mikor született a négylábú. Ha Ön abban a szerencsés helyzetben van, hogy napra pontosan tudja a szülinapját, akkor most megtudhatja, hogy a csillagjegye szerint mi minden jellemző kiskedvencére.

Kos kutya (március 21.–április 20.)
A Kos kutyusok imádják a pörgést, rendkívül aktívak. A sok játék és futtatás nagyon fontos ezeknél az ebeknél, hiszen így garantáltan elkerülhetjük, hogy unalmukban megrongáljanak valamit. Nagyon jól kijönnek más ebekkel és azokkal az emberekkel, akik szívesen mókáznak velük.
A Kosok színe a piros, így érdemes ilyen kiegészítőket választani számukra.
Ideális gazdi: Oroszlán, Nyilas

Bika kutya (április 21.–május 20.)
A Bika kutyusok számára fő a kényelem, ezért fontos, hogy az otthonunkban legyen számukra kialakítva egy hely, ahol tökéletesen érezhetik magukat. Nem meglepő módon a Bikák eléggé makacsok és önfejűek, ha egyszer elhatározták, hogy nem akarnak beszállni az autóba, akkor nagyon nehéz bekönyörögni őket…
A Bikák színe a zöld, így érdemes ilyen kiegészítőket választani számukra.
Ideális gazdi: Szűz, Bak

Ikrek kutya (május 21.–június 20.)
Az Ikrek kutyusok igazi szónokok, akiknek nem okoz problémát, hogy a hangjukat hallassák. Ugyanakkor ők is nagyon szeretik, ha beszélünk hozzájuk, kiváló hallgatóságok és nagyon igénylik a társaságot. Imádnak új emberekkel és ebekkel találkozni, könnyen kötnek barátságot.
Az Ikrek színe a kék, így érdemes ilyen kiegészítőket választani számukra.
Ideális gazdi: Mérleg, Vízöntő

MELYIK KUTYAFAJTA ILLIK HOZZÁM?

Rák kutya (június 21.–július 20.)
A Rák kutyusok nagyon gazdisak és rettentően családcentrikusak. A szeparációs szorongás is gyakran felmerül esetükben. Ha négylábúnknak Rák a csillagjegye, minden bizonnyal félénk jószágról van szó, aki azonban a vizes mókákban mindig benne van.
A Rákok színe szintén a kék, így érdemes ilyen kiegészítőket választani számukra.
Ideális gazdi: Skorpió, Halak

Oroszlán kutya (július 21.–augusztus 20.)
Az Oroszlán kutyusok eléggé hiúk, imádják, ha a kutyakozmetikusnál szépülhetnek. Kedvelik a nagy társaságot is, mindenkit kedvesen üdvözölnek. Ha több négylábúnk is van, akkor minden bizonnyal az Oroszlán a falkavezér.
Az Oroszlánok színe a narancs, így érdemes ilyen kiegészítőket választani számukra.
Ideális gazdi: Kos, Nyilas

Szűz kutya (augusztus 21.–szeptember 20.)
A Szűz kutyusok feladatorientáltak, éppen ezért kiváló munkakutyák válhatnak belőlük. Könnyen tanulnak és imádják, ha azért dicsérik őket, mert valamit jól csináltak. Mivel kissé heves természetűek, ezért érdemes korán elkezdeni nevelésüket.
A Szűz kutyák színei a földszínek, így érdemes ilyen kiegészítőket választani számukra.
Ideális gazdi: Bika, Bak

Mérleg kutya (szeptember 21.–október 20.)
A Mérleg kutyusok szerelemmel tudnak szeretni! És nem csak a gazdájuk iránt éreznek feltétel nélküli szeretetet – horoszkópjukhoz hűen igazságosan mindenkit elárasztanak kedvességgel. Ha kutyánk csillagjegye Mérleg, akkor valószínű, hogy nagyon jó az egyensúlyérzéke is!
A Mérlegek színe a zöld, így érdemes ilyen kiegészítőket választani számukra.
Ideális gazdi: Ikrek, Vízöntő

MIT TEGYÜNK, HA ROSSZ A KUTYÁNK LEHELETE?

Skorpió kutya (október 21.–november 20.)
A Skorpió kutyusok a leghűségesebbek, viszont eléggé titokzatosak is. Imádják elrejteni a játékaikat, amelyeket aztán valódi kincsként őriznek. Épp ezért remek őrkutyák is válhatnak belőlük: a védelem és a biztonság nagyon fontos számukra.
A Skorpiók színe a piros, így érdemes ilyen kiegészítőket választani számukra.
Ideális gazdi: Rák, Halak

Nyilas kutya (november 21.–december 20.)
A Nyilas kutyusok a legszórakozatóbbak, ha emberi foglalkozásuk lehetne, valószínű, hogy a legtöbb komikus van színész lenne. Folyton produkálják magukat, imádnak új trükköket tanulni és rendkívül intelligensek is. Fontos, hogy agyukat is edzésben tartsuk.
A Nyilasok színe a sötétkék, így érdemes ilyen kiegészítőket választani számukra.
Ideális gazdi: Kos, Oroszlán

Bak kutya (december 21.–január 20.)
A Bak kutyusok nagyon megfontoltan és bölcsen viselkednek – már egészen kölyökkutya koruktól kezdve! Továbbá különösen nyugodt természetűek, sokszor inkább csak figyelik, ahogy más ebek játszanak és rosszalkodnak. Remek falkavezérek.
A Bakok színe a fekete, így érdemes ilyen kiegészítőket választani számukra.
Ideális gazdi: Bika, Szűz

Vízöntő kutya (január 21.–február 20.)
A Vízöntő kutyusok akkor érzik magukat a legjobban, ha másoknak segíthetnek. Nagyon bátrak és semmi sem tartja vissza őket attól, hogy a bajba jutottakat megmentsék. Remek segítőkutya válhat belőlük, ráadásul nagyon intelligensek is!
A Vízöntők színe az arany, így érdemes ilyen kiegészítőket választani számukra.
Ideális gazdi: Ikrek, Mérleg

Halak kutya (február 21.–március 20.)
A Halak kutyusok talán a legérzékenyebbek az összes csillagjegy közül. Rajongással szeretik gazdájukat, aki ha jelen van, más létezéséről tudomást sem vesznek. Ha sokáig egyedül hagyjuk őket, rendesen megsértődnek. Rendkívül igénylik a simogatást.
A Halak színe a zöld, így érdemes ilyen kiegészítőket választani számukra.
Ideális gazdi: Skorpió, Rák

Mentés