Menü

Melyik kutyafajta illik hozzám?

Home » Család » Melyik kutyafajta illik hozzám? - 08.2017

Szerelemben, pénzügyekben és karrierkérdésekben is hallhatunk a csillagokra. Az asztrológia pedig arra is választ adhat, hogy melyik kutyafajta az, amelyik leginkább illik hozzánk.

Kos (03. 21. – 04. 20.)
A Kosok lelkesek és optimisták, ugyanakkor híresek hangulatingadozásaikról és türelmetlenségükről. Jól illenek hozzájuk a schnautzerek, akik játékosak, energikusak és rendkívül jó a temperamentumuk.

Bika (04. 21. – 05. 20.)
Annak ellenére, hogy a Bikák alapvetően megbízhatóak és dolgosak, néha hajlamosak ellustulni – főleg, ha nem érzik magunkat kellőképp motiváltnak. Tökéletes társukká válhatnak a bernáthegyik, akik munkakutyák ugyan, de imádnak gazdájuk mellett heverészni.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)
Az Ikrek jegy szülöttei imádnak társasági életet élni, lételemük a nyüzsgés és a változatosság. Éppen ezért valódi lelkitársukká válhatnak a labrador vagy a golden retriverek, akik mindig kaphatók a mókára és rendkívül igénylik az ember közelségét.

MIT TEGYÜNK, HA ROSSZ A KUTYÁNK LEHELETE?

Rák (06. 22. – 07. 22.)
A Rákok számára olyan érzékeny és hűséges kutyafajta való, mint a csivava vagy a pomerániai törpespicc. Mindkét kutyus azért ideális különösen, mert apró méretüknél fogva mindenhová elkísérhetik a gazdit – a Rákok pedig akkor érzik jól magukat, ha közel lehetnek szeretteikhez.

Oroszlán (07. 23. – 08. 23.)
Az Oroszlánok magabiztosak, lelkesek és imádnak irányítani. Tökéletes társaik a rottweilerek, akik akkor érzik jól magukat, ha ellátják őket feladatokkal. Mivel domináns ebek, határozott gazdira van szükségük – az Oroszlán pedig született vezető.

Szűz (08. 21. – 09. 23.)
A Szüzek függetlenek és inkább az eszükre hallgatnak, mintsem a szívükre. Éppen ezért olyan kutyus lehet az ideális társuk, aki szintén szereti, ha néha-néha egyedül lehet. Az angol vérebek pont ilyenek!

Mérleg (09. 24. – 10. 23.)
Ha választani kell, hogy egyedül vagy társaságban, akkor a Mérlegek nagy valószínűséggel az utóbbi mellett döntenek. Sőt, szinte mindig kell, hogy legyen körülöttük valaki – így remek kapcsolatuk alakulhat ki az ír szetterekkel, akik mindig kaphatók egy kis szórakozásra.

Skorpió (10. 24. – 11. 22.)
A Skorpiók szenvedélyesek és makacsok, akárcsak a Jack Russel terrierek: ha egyszer a megkaparintanak egy játékot, jó darabig nem engedik el. Erről a kutyafajtáról ugyanakkor elmondható az is, hogy tagjai rendkívül energikusak és intelligensek. Az ilyen komplex személyiséget csak egy hasonszőrű tudja megérteni.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)
A Nyilasok imádják az új dolgokat és az új kalandokat, akárcsak az agarak. Bár ez a kutyafajta alapvetően nyugodt és szabályszerető, leginkább akkor boldog, ha szabadon futhat – póráz nélkül. A 12 csillagjegy közül a Nyilas érti ezt meg leginkább.

SUPERFOODOK KUTYÁKNAK

Bak (12. 22. – 01. 20.)
A Bakok nagyon ambiciózusak és családcentrikusak, ugyanakkor elég keményfejűek is tudnak lenni. A hűséges és okos boxerek alkalmankénti makacssága pedig talán megtanítja őket is arra, hogy nem kell minden elképzeléshez görcsösen ragaszkodni.

Vízöntő (01. 21. – 02. 19.)
Bár a Vízöntők néha ridegnek és érzelemmentesnek tűnhetnek, ha jobban megismerjük őket, minden bizonnyal pozitívan csalódunk bennük. Hasonlóan van ez a whippetekkel is, akik nehezen barátkoznak, ám ha megkedvelnek valakit, akkor azt önzetlenül szolgálják.

Halak (02. 20. – 03. 20.)
A Halak csillagjegyűek mind a 12 jegy közül a legérzékenyebbek, abszolút a szívük vezérli őket. Jól kiegészítik őket a mopszok, akik rengeteg szeretetet tudnak adni, de mivel szintén nagyon szenzitívek, rengeteg szeretetre vágynak ők maguk is.

Mentés

Mentés

Share
Vissza az oldal tetejére
Mint minden weboldal, az activebeauty.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban talál. Értem