Menü

Ezek lesznek a nyár legmenőbb hajfazonjai!

Szupernőies frizurák

Home » Szépség » Ezek lesznek a nyár legmenőbb hajfazonjai! - 04.2019

2019 nyarán a szupernőies frizuráké a főszerep. A klasszikus fazonok továbbra sem mennek ki a divatból, de mindegyikük kap valami egyéni színezetet, ami még szexisebbé, még nőiesebbé teszi viselőjüket.

Se nem hosszú, se nem rövid

Az egyik legtrendibb hajhossz idén nyáron a se nem hosszú, se nem rövid. A lényeg, hogy megfelelően lehessen borzolni. Minél szélfúttább és tépettebb, annál jobb. Ezt a frizurát rendkívül sokoldalúan lehet hordani: borzosan, egyenesen, tupírozva, oldalra csatolva. Nőies, letisztult és az arcra, tekintetre vonzza a szemet, ha hátrafésüljük és lakkal rögzítjük.

A se nem hosszú, se nem rövid, borzolható, tépett frizura az idei nyár egyik trendje

Aszimmetrikus

Mindegy, hogy rövid vagy hosszú a hajunk, a lényeg, hogy legyen benne egy kis asszimetria.  A hosszabb, oldalra fésült frufruval kiegészített pixie nemcsak nőies, de idén rendkívül divatos is. Ez a frizura is nagyon jól variálható azzal, hogyan fésüljük és szárítjuk. Az egyik oldalon állig, a másikon fül alá érő bob nemcsak különleges és nőies, de 2019 egyik nagy kedvence. Modern hatást kelt, és szögletes vagy kerek archoz is remek választás.

Mindegy, hogy rövid vagy hosszú a hajunk, a lényeg, hogy legyen benne egy kis aszimmetria.

A HELYES HAJMOSÁS 5 ALAPSZABÁLYA

Frufru minden mennyiségben

A frufru idén is reneszánszát éli: lehet mikro-, oldal-, klasszikus-, tépett vagy egyenes frufru, nem nyúlhatunk mellé. Arra ügyeljünk, hogy az arcformánkhoz és stílusunkhoz megfelelőt válasszuk és az sem mellékes szempont, hogy mennyi időnk van a gondozására. Egyenes frufrut csak akkor vágassunk, ha minden reggel van időnk és türelmünk beszárítani, formázni, mert ez a típus csak akkor igazán mutatós.  Ha viszont a legtrendibbet akarjuk, akkor csakis az erősen tépett, kócos és középen elválasztott, ún. curtain-frufruval próbálkozzunk!

A frufru idén nyáron minden stílusban trendi: lehet mikro-, oldal-, klasszikus-, tépett vagy egyenes frufru is.

Bob

A bob frizurák idén is tarolnak! Egyszerűen megunhatatlanul sokszínűek, legyen szó klasszikus, fül alá érő vagy áll alatt végződő ún. long bobról. Hordhatjuk simán vagy laza loknikba csavarva, mindegyik változata szuper nőies. Ennél a frizuránál a legfontosabb a tökéletes vágás! Ha az megvan, akkor szinte semmi dolgunk nem lesz vele, csupán az elismerő pillantásokat kell zsebre vágnunk.

A megunhatatlanul sokszínű bob frizurák idén nyáron is a trendek középpontjában állnak.

FONOTT HAJ 5 PERC ALATT – ÍGY KÉSZÍTSD EL!

Új frizura trendi színekben

A természetes hatás továbbra is hódít, így az ombre, a sombre és a balayage idén nyáron is divatban marad. Az olyan meleg árnyalatok, mint az élénk rézvörös, a mézszőke, bársonyos csokibarna mellett feltűnnek a jeges, hamvas színek, melyek igazán különlegessé teszik a tincseket: a jégkirálynős, szinte már fehér szőke, a tintakék fekete, az ezüstösen fénylő hamuszürke és az idei év slágere, a korall.

Az idei nyár trendi színei a természetes hatású meleg árnyalatok és a jeges, hamvas színek
Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk