Menü

Ezek lesznek a nyár legmenőbb hajfazonjai!

Szupernőies frizurák

Home » Szépség » Ezek lesznek a nyár legmenőbb hajfazonjai! - 04.2019

2019 nyarán a szupernőies frizuráké a főszerep. A klasszikus fazonok továbbra sem mennek ki a divatból, de mindegyikük kap valami egyéni színezetet, ami még szexisebbé, még nőiesebbé teszi viselőjüket.

Se nem hosszú, se nem rövid

Az egyik legtrendibb hajhossz idén nyáron a se nem hosszú, se nem rövid. A lényeg, hogy megfelelően lehessen borzolni. Minél szélfúttább és tépettebb, annál jobb. Ezt a frizurát rendkívül sokoldalúan lehet hordani: borzosan, egyenesen, tupírozva, oldalra csatolva. Nőies, letisztult és az arcra, tekintetre vonzza a szemet, ha hátrafésüljük és lakkal rögzítjük.

Idén a borzolható és tépett frizura a legtrendibb, amely egyszerre hosszú és rövid is.

Aszimmetrikus

Mindegy, hogy rövid vagy hosszú a hajunk, a lényeg, hogy legyen benne egy kis asszimetria.  A hosszabb, oldalra fésült frufruval kiegészített pixie nemcsak nőies, de idén rendkívül divatos is. Ez a frizura is nagyon jól variálható azzal, hogyan fésüljük és szárítjuk. Az egyik oldalon állig, a másikon fül alá érő bob nemcsak különleges és nőies, de 2019 egyik nagy kedvence. Modern hatást kelt, és szögletes vagy kerek archoz is remek választás.

Az asszimetrikus frizura frufruval igazán trendi hajviseletnek számít idén tavasszal.

A HELYES HAJMOSÁS 5 ALAPSZABÁLYA

Frufru minden mennyiségben

A frufru idén is reneszánszát éli: lehet mikro-, oldal-, klasszikus-, tépett vagy egyenes frufru, nem nyúlhatunk mellé. Arra ügyeljünk, hogy az arcformánkhoz és stílusunkhoz megfelelőt válasszuk és az sem mellékes szempont, hogy mennyi időnk van a gondozására. Egyenes frufrut csak akkor vágassunk, ha minden reggel van időnk és türelmünk beszárítani, formázni, mert ez a típus csak akkor igazán mutatós.  Ha viszont a legtrendibbet akarjuk, akkor csakis az erősen tépett, kócos és középen elválasztott, ún. curtain-frufruval próbálkozzunk!

2019-ben a frufru reneszánszát éli, így minden stílusban igazán divatos

Bob

A bob frizurák idén is tarolnak! Egyszerűen megunhatatlanul sokszínűek, legyen szó klasszikus, fül alá érő vagy áll alatt végződő ún. long bobról. Hordhatjuk simán vagy laza loknikba csavarva, mindegyik változata szuper nőies. Ennél a frizuránál a legfontosabb a tökéletes vágás! Ha az megvan, akkor szinte semmi dolgunk nem lesz vele, csupán az elismerő pillantásokat kell zsebre vágnunk.

Az ombre és balayage mellett a meleg és hamvas árnyalatok is divatosak idén nyáron

FONOTT HAJ 5 PERC ALATT – ÍGY KÉSZÍTSD EL!

Új frizura trendi színekben

A természetes hatás továbbra is hódít, így az ombre, a sombre és a balayage idén nyáron is divatban marad. Az olyan meleg árnyalatok, mint az élénk rézvörös, a mézszőke, bársonyos csokibarna mellett feltűnnek a jeges, hamvas színek, melyek igazán különlegessé teszik a tincseket: a jégkirálynős, szinte már fehér szőke, a tintakék fekete, az ezüstösen fénylő hamuszürke és az idei év slágere, a korall.

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk