Menü

Fonott haj 5 perc alatt!

Gyorsan elkészíthető, divatos fonások

Home » Szépség » Frizura » Fonott haj 5 perc alatt! - 08.2018

A ma igen népszerű, különféle hajfonási technikák természetes módon adhatják meg megjelenésünknek azt a bizonyos extrát. Azonban a bonyolultabbnál bonyolultabb lépésekből álló instrukciók láttán sokan adjuk fel a mesterien megkomponált frizura gondolatát, és indulnak el inkább otthonról egy egyszerű lófarokkal. De jó hír: léteznek egyszerű és gyors fonatok is. Találtunk is párat.

2 perces ’kötél fonás’

Ez a két perc alatt elkészíthető kötélfonás fantasztikusan néz ki, és tényleg hihetetlenül egyszerű! Mivel a hajat egy kis szárazsamponozás és fésülés után csupán két részre kell osztani, a tincsek kézben tartása a teljesen kezdők számára is szuper egyszerű folyamat.  A kiindulási tincs két részéhez mindig kicsit több és több hajat fogva jutunk el odáig, hogy már az egész hajkorona a fonás része legyen, a nyakunk alá lógó részt pedig már gyerekjáték összefogni. Az eredmény stílusos, mégis laza és szinte bárhová viselhető.

MINDEN A VÉKONYSZÁLÚ ÉS A VASTAGSZÁLÚ HAJRÓL

A duplán fonott lófarok

Nagyon különleges – és nagyon menő – megjelenést érhetünk el a duplán fonott lófarokkal. Mivel az első fonott tincset teljesen egyszerű hármas fonással készítjük el, a másodikat pedig egy laza francia fonással, ez a frizura sem tartozik a bonyolultak közé. Amikor a kisebb és a nagyobb fonott tincsünk készen áll, az egyiket egyszerűen fogjuk lófarkunkhoz, a másikat pedig egyszer tekerjük körbe körülötte, majd szintén fogjuk hozzá az egészhez. Kész is vagyunk, és ilyen extrán még sosem néztünk ki!

AMIT MINDIG IS TUDNI AKART A HAJÁRÓL…

Fonás röviden is

Középhosszú vagy rövidebb hajjal sem kell ám lemondani a fonás örömeiről, és főleg nem a gyönyörű végeredményről! A videóban a kötélfonáshoz hasonló technika alkalmazását látjuk rövidebb hajon, mely ilyen lehetőségekből is elegáns, mégis az erőltetettől igen távol álló frizurát hoz ki. Mindezt 5 percen belül!

 

A DNS-hajfonat

Válaszd a hajad három részre vastag-vékony-vastag elosztásban. Kezd a bal oldali tinccsel: válassz le belőle egy vékony részt, majd ezt fond végig balról jobbra haladva a tincseken. Alatta, majd fölötte. Aztán ugyanez a feladat jobbról balra is. A copfod egészén végigvezetve ezt az eredmény egy rendkívül egyedi hajköltemény.

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk