Menü

Érezd jól magad melltartó nélkül is

Itt a melltartó nélküli trend

Home » Szépség » Divat » Érezd jól magad melltartó nélkül is - 11.2020

Ötletes tippek arról, hogyan érezhetjük jól magunkat melltartó nélkül.

Tudtad, hogy a melled melltartó nélkül még szebb, mint melltartóval? És azt, hogy azoknak a nőknek, akik nem hordanak melltartót, kevésbé fáj a hátuk? Nem is beszélve a jóleső érzésről. Törődünk a melleinkkel, de nem érezzük jól magunkat, amikor elhagyjuk a házat anélkül, hogy melltartót vennénk? E tekintetben ez ellentmondásos. Mi több, sok nő hazatérve rögtön letépi magáról a melltartóját. Melltartó nélkül a mell egyszerűen kényelmesebben érzi magát. És pontosan ezt érezheted a jövőben a házon kívül is.

MELLTARTÓ NÉLKÜL: EZEKKEL A TIPPEKKEL JÓL ÉREZHETED MAGAD

Melltartó helyett bustier: nyugodtan!

Hirtelen teljesen melltartó nélkül furcsán érezhetjük magunkat. Sokak számára a melltartó teljes elhagyása kezdetben túl nagy változásnak számít. Ha apró lépésekben szeretnénk megszokni a melltartó nélküli trendet, akkor a klasszikus melltartó helyett egyszerűen vegyél fel egy vékony bustier melltartót. A puha szövet és a testhezálló forma már valódi felszabadulást okozhat.

Néhány tipp magabiztossá tesz

Edzeni a mellet? Lehet, de ritkán szükséges.

Először is leszögeznénk: nem, a kebel nem lesz többé-kevésbé laza, mert nem viselünk melltartót. Az, hogy a kötőszövet az életkor előrehaladtával elveszíti rugalmasságát, egy természetes folyamat, amelyet egyedül a melltartó támogatásával nem lehet megakadályozni. Az izmok is csak korlátozott mértékben segítenek, mivel azok mélyen a bőr és a zsírszövet alatt helyezkednek el, ezért nem igazán tudják megtartani a mellet. Ennek ellenére érdemes a rendszeres edzés. A jól edzett mellkas összességében terjedelmesebb, ezért legalább formát ad. Még mindig nincs kedved az edzéshez? Akkor legalább a melltartód dobd el, hiszen melltartó nélkül a mellkas elveszíti támaszát, és az izmoknak automatikusan keményebben kell dolgozniuk.

SPORTOS ANYUKÁK

Nagy mellek: Hátfájás melltartó nélkül?

A melltartó nélküli trend könnyebb lehet egy kisebb kebel számára. A nagyobb mellű nők nemcsak attól félnek, hogy a mellük gyaloglás közben ide-oda mozog, hanem legfőképpen attól, hogy melltartó nélkül hátfájástól szenvednek majd. Valójában átmeneti izomfájdalom előfordulhat a kezdeti szakaszban. A hát, a nyak és a mellkas izmainak meg kell szokniuk, hogy támasz nélkül vannak. A test azonban képes tanulni. Az izmok apránként alkalmazkodnak és megtanulják magának a mellnek a hordozását.

Tippünk, hogy célzott edzéssel készítsd elő a hátad a melltartó nélküli létre. Az átálláshoz nyugodtan viselhetsz sportmelltartót a hagyományos melltartó helyett.

Próbáld ki te is, hogy milyen a melltartó nélküli élet

Melltartó mellőzése  – Az első lépések

Kellemesebb otthon melltartó nélkül? Nagyszerű, mert itt kezdődhet a melltartó nélküli életforma. Először otthon szokd meg, hogy nem viselsz melltartót, mielőtt így távozol a házból. Majd ezután kis lépésekre van szükség. Menj így a szupermarketbe, egy baráthoz vagy akár egy kávézóba. Fokozatosan szokd meg, hogy nem viselsz melltartót, és nyugodtan figyeld meg a körülötted lévők reakcióját. Meg fogsz lepődni! Nagyon kevesen veszik észre a különbséget. Egy másik tipp: eleinte sokan nagyobb biztonságban érzik magukat, ha van egy melltartó a kézitáskájukban vészhelyzetekre.

Mellbimbó riadó? Így majd senki nem látja!

Az a félelem, hogy a mellbimbók átlátszanak a ruházaton, sok nőt megakadályoz abban, hogy ne viseljen melltartót. De ne aggódj, hiszen főleg télen a vastag anyagok (például gyapjú vagy pamut) megakadályozzák, hogy a mellbimbók láthatóak legyenek. A mellbimbó kivillanásának elkerülése érdekében egy szorosan illeszkedő bodyt is viselhetsz a ruha alatt. És még akkor is, ha vékonyabb anyagú ruhákat szeretnél viselni, van egy tuti megoldásunk. A mellbimbókat takaró speciális tapaszokat nagyon kényelmes viselni, és megakadályozzák az esetleges kínos helyzeteket. Az egyedüli fontos dolog, hogy soha ne használj normál ragtapaszt, hanem mindig mellbimbó tapaszt. Ez elég nagy ahhoz, hogy a tapadó felület ne kerüljön rá az érzékeny területekre.

MELLFÁJDALOM

Szoptatás melltartó nélkül? Sajnos ez igen nehéz!

A mell gyakran irritálódik és stresszt okoz a szoptatás során. Sok nő a lehető legkevesebb kapcsolatot szeretné bármely anyaggal, ha a melléről van szó. Nem lehetetlen elhagyni melltartót, de a gyakorlatban ez nem olyan egyszerű. A szivárgó tej látszódna a ruházaton, ezenkívül a mell a tejbelövellés miatt a szokásosnál lényegesen nehezebb. A testnek egyébként is sokat kell tennie ilyenkor, ezért az izmok örülnek egy kis támogatásnak. Egyébként normális esetben a szoptatós melltartók különösen kényelmesek és puhák. Ha te ezt nem érzed így, a legjobb, ha tanácsot kérsz egy szaküzlettől. És akkor itt az ideje, hogy élvezd a szoptatási időszakot.

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk