Menü

Októberi horoszkóp

Mit ígérnek a csillagok erre a hónapra?

Home » Életmód » Októberi horoszkóp - 10.2017

Horoszkóp 2017 októberére.

Mérleg 08.24. – 09.22.

Waage

A lét könnyűsége egyáltalán nem elviselhetetlen – ellenkezőleg: roppantul élvezi, hogy október 11-től minden könnyen megy. A szerelemben a felhők felett lebeg a kedvesével, a munkahelyén pedig mindent kézben tart. Az edzésben is összpontosíthat a súlytalanságra: a BungeeFitness, amely kötélen végzett hatásos edzésforma, egyre inkább divatba jön.

Skorpió 10.24. – 11.22.

skorpion

Október 18-tól különösen megnő a tudásszomja. Jelentkezzen továbbképzésre vagy tanuljon egy teljesen új dolgot. Mindenesetre
a tanulást követően négy órával mindig sportoljon. A holland University Medical Center kutatása szerint így javíthatjuk a memóriát és növelhetjük a tanulás sikerességét.

Nyilas 11.23. – 12.21.

schütze

Belefáradt abba, hogy rögtön ugrania kell, amint mások szeretnének valamit? Akkor egyszerűen ne csinálja többé. Ebben a hónapban tanuljon meg végre nemet mondani. Ugorjon csak magának: próbálta valaha a fél lábon ugrálást? Erősíti a karokat, a lábakat, és fejleszti az egyensúlyérzéket.

MELYIK KUTYAFAJTA ILLIK HOZZÁM?

Bak 12.22. – 01.20.

steibnbock

Szerelmi bánat szomorítja a hónap elején – és rossz hatása csökkenti az esélyeit a boldogabb magánéletre. Javítson a kedélyén mediterrán étrenddel – fogyasszon zöldségeket, gyümölcsöket, csirkét, halat, tojást, olívaolajat, tejet és teljes kiőrlésű termékeket. Ausztrál kutatók szerint ez a depresszión is segít.

Vízöntő 01.21. – 02.19.

wassermann

Azt gondolta, hogy a fürdőszezon véget ért? Viccel? Nem mondja komolyan! Október 10-től pénzben és boldogságban fürdik. Különösen a hónap harmadik hetében, amikor sok szerencsés egybeesésre számíthat. Szeretne hangokban is fürödni? A hangfürdő során a test és a lélek vibrációs energiáját harmonizálják hangtálak segítségével.

Halak 02.20. – 03.20.

fische

Nem panaszkodhat arról, hogy túl kevés stressz éri októberben. A munkája, de még inkább egy váratlan esemény a magánéletében alaposan felbolygatja a mindennapjait. Ezért mindennél fontosabb a rendszeres relaxáció. A magnéziumos vagy citromfűolajos fürdő jótékony hatású és megnyugtató. Ráadásul aludni is jól fog tőle.

Kos 03.21. – 04.20.

widder

Októberben végig a fejét csóválja: ne aggódjon, csak csodálkozzon – ez most a horoszkóp mottója. A nagy túrót – mondaná legszívesebben némely embertársának. Ehelyett inkább egye meg ezt a tejterméket. A túrónak olyan összetevői vannak, amelyek segítik az izomnövelést – már ha mellette edzi is az izmait!

Bika 04.21. – 05.20.

Stier

Sok mindenen megy most keresztül. A gondolatai állandóan a problémák körül forognak, ráadásul nem is csak a sajátjai körül. Nem csoda, hogy nehezen alszik el. Próbálja ki ezt a gyakorlatot, mielőtt nyugovóra tér: üljön kényelmesen, csukja be a szemét és felváltva simítsa végig a homlokát egyik, majd másik kezével.

A SZÜLETÉSKŐ ÉS MINDEN, AMIT TUDNI ÉRDEMES RÓLA

Ikrek 05.21. – 06.21.

Zwillinge

Az okos fejére nagy szükség van ebben a hónapban: számítanak az Ön képességeire, amelyekkel bravúrosan oldja meg a problémákat. Október 20-a körül azonban már nem tud olyan tisztán gondolkodni. Ahelyett, hogy hosszasan rágódna egy témán, inkább rágózzon: ez gondoskodik róla, hogy több vér áramoljon az agyába – ami növeli a koncentrációt.

Rák 06.22. – 07.22.

Krebs

Egy kihívás miatt össze kell szednie minden bátorságát – ám ajánlatos így tennie, hiszen nagy sikerre is számíthat. Eddze az önbizalmát, például egy különleges tanfolyammal. És használjon aromaterápiához Palo Santo fát: ez a füstölő segít leküzdeni a szorongást és a tétovázást. Higgye el, ezzel hosszú távon csak nyerhet!

Oroszlán 07.23. – 08.23.

Löwe

Mostanában kibékülések adnak okot az ünneplésre. Emberek, akik vissza szeretnének térni Önhöz, tárt karokkal közelednek. Ez erősíti a hírnevét, de sajnos a karizmait nem. Ezt viszont megteheti a következő gyakorlattal: vegye fel a plank pozíciót. Nyomja ki magát addig, amíg a könyöke már nincs behajlítva. Ismételje meg többször.

Szűz 08.24. – 09.22.

Jungfrau

A csillagok gazdagságot hoznak, de ez nem ajándék. Egész hónapban nagyon sokat kell dolgoznia. Csak október 22-e körül lazíthat egy kicsit. Használja ki ezeket a napokat egy wellnessnyaralásra – hagyja magát kényeztetni, például nyugtató masszázsokkal. Az most különösen jót tesz.

Holdkalendárium-tippek

1. Az október 14. és 17. közötti napok ideálisak arra, hogy fodrászhoz menjen: a hajvágás most különösen jól sikerül.

2. Október 7-től 20-ig ideális időszak a méregtelenítésre.

3. Nassolók, figyelem: október 20-án könnyű bűnbe esni.

A horoszkóp sok mindenre rávilágít, de vajon mit árul el Önről a születésköve? Itt megtudhatja!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk