Menü

Júniusi horoszkóp

Mit ígérnek a csillagok erre a hónapra?

Home » Életmód » Júniusi horoszkóp - 06.2017

Horoszkóp 2017 júniusára.

Kos 03. 21. – 04. 20.

widderJúnius 23-ig tele lesz energiával, utána pedig már csak arról fog tudni álmodozni, hogy a tengerben lubickol. Holott ez nem szükséges, hiszen a strandon is eltöltheti álomszabadságát – vagy akár otthon is elmerülhet a tengeri sós fürdővízben. Ez utóbbi ráadásul feszesíti a kötőszöveteket és serkenti a vérkeringést, ezáltal a zsírégetést is.

Bika 04. 21. – 05. 20.

StierAz út maga a cél. Ezzel a mottóval most messzire juthat – ahogy szakmailag, úgy a szerelemben is. Ebben a hónapban minden lépést örömmel tesz majd meg, a szó legszorosabb értelmében is; ezért gyalogoljon sokat. És örüljön neki, hogy ezáltal a kedvenc ételeiből is nagyobb adagokat fogyaszthat: gyalog 10 000 lépésenként 500 kalóriát égetünk el.

Ikrek 05. 21. – 06. 21.

ZwillingeEbben a hónapban furcsa módon minden egyszerűbben sikerülhet: feladatokat, melyek elvégzése korábban nehezére esett, egyszerre akár bal kézzel is könnyedén meg tud oldani. Álmában is helyezkedjen bal oldalára: testének ezen oldalán feküdve ugyanis meg könnyíti szervei munkáját – és ez egészségének is határozottan jót fog tenni.

Rák 06. 22. – 07. 22.

KrebsAnnak ellenére, hogy munkahelyén az egekbe magasztalják, Ön mégsem repes az örömtől. Egy olyan szituáció okolható ezért, amin jelenleg sajnos nem is tud változtatni. Az ebből fakadó frusztrációra kiváló gyógyír egy jó salsaóra: ez a táncos edzés különböző ritmusokat, stílusokat és kultúrákat egyesít. Rögtön visszatér tőle az életkedve!

Oroszlán 07. 23. – 08. 23.

LöweHa homokra építi szakmai projektjét, számítson arra, hogy a belefektetett energiával együtt pénze is elsüllyedhet. Gondoskodjon a szilárd alapokról! És használja a homokot inkább tréningháttérként – elsősorban olyan gyakorlatokhoz, melyek a hasat, a csípőt és a feneket edzik. Az egyensúlyozásnak köszönhetően kb. 30%-kal több energiát égethet így el.

Szűz 08. 24. – 09. 22.

JungfrauLegyen szó egy történet elmeséléséről vagy az élvezetekről: ebben a hónapban hajlamos kicsit túlzásokba esni. Fordítsa maga ellen fegyverét, és nézzen az Instagramon kalóriabombákról készült food-fotókat. Egy amerikai kutatás szerint az ételfotók nézegetésével eltűnik a farkasétvágy.

Mérleg 09. 23. – 10. 23.

WaageEgy Önhöz közelálló ember megkérdezi, meddig fog még haragudni rá – és nem tudja a választ? Kár. Mert egyrészről különösen a hónap közepe ideális időszak lesz a megbocsátásra, másrészről ebből egészsége is csak profitálhatna: a tudomány szerint a megbocsátás jó hatással van az immunrendszerre.

Skorpió 10. 24. – 11. 22.

skorpionMég ha meglepetésként is éri: ebben a hónapban számítson ellenállásra. A jó ebben: ettől csak fejlődni fog. Ez érvényes egyébként az izmaira is, ha a víz ellenállásával találkoznak: Eddze hasizmát a medence szélénél. Dőljön a falnak, tartsa meg magát, majd kinyújtva emelje fel lábait többször egymás után.

Nyilas 11. 23. – 12. 21.

schütze Júniusban gyakran érezheti magát erőtlennek, de ne hagyja, hogy ez az érzés Önre telepedjen. Új energiát nyerhet az egészséges táplálékokból. Készítsen össze az ebédszünetre házi finomságot: az otthon készült étel amellett, hogy sokkal jobban esik, csak olyan alapanyagokat tartalmaz, amelyeket egészségesnek ítél meg.

Bak 12. 22. – 01. 20.

steibnbockA hónap sikerreceptje: a mosoly. Jókedvvel minden célját elérheti. Ne hagyja, hogy a notórius zsörtölődők kedvét szegjék. És egyen hangulatjavító savanyú káposztát. Holland tudósok bebizonyították, hogy a benne lévő probiotikumok a boldogság hormonok termelődését segítik elő.

Vízöntő 01. 21. – 02. 19.

wassermannJúniusban szúrós kedvében lesz. Főleg a kedvesének lesz nehéz közel férkőznie Önhöz. A legjobban úgy sikerülhet ez neki, ha ő is egyből valami tüskéset hoz magával: egy sünlabdát. Ez a tüskés gumilabda ideális partnermasszírozó eszköz, és azt adja, amire a lelkének épp szüksége van: ellazulást!

Halak 02. 20. – 03. 20.

fischeEgy június 12-e körül bekövetkező esemény nagy hullámokat ver, de ne aggódjon: megérzései és rendíthetetlen ereje a vízfelszínen fogják tartani. Fektesse új energiáit egy új edzésforma kipróbálásába: a Floatfit ötvözi a HIIT és Low-Impact-tréninget, mely edzés egy vízen úszó táblán történik. És nem mellesleg megafitté tesz!

Mentés

Mentés

Mentés

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk