Menü

Programajánlók gyereknapra

Az év legvidámabb napja

Home » Szabadidő » Programajánlók gyereknapra - 05.2019

Közeledik május utolsó vasárnapja, és ez a gyermekes családokban bizony nem jelenthet mást, mint az év legmókásabb napját, amely csakis kisebb-nagyobb csemetéinkről szól! Ha ki szeretnénk mozdulni gyermekeinkkel, szerencsénk van, hiszen idén is számtalan izgalmas program közül válogathatunk a fővárosban és hazánk más részein egyaránt. Mutatjuk is kedvenceinket!

Várkert Bazár – Emberek és állatok a nagy hábórúban

Fantasztikusan érdekes és tagadhatatlanul informatív programlehetőség a történelem-, állat-, vagy történelem- és állatrajongó, kisiskolás korú gyerkőcök részére. A Várkert Bazár gyermeknapi tárlatvezetését 6-12 éves kor között ajánlják leginkább a szervezők, a különleges, 35-40 perces kiállítás alatt pedig gyermekeink az első világháborúban harcoló 16 millió állat különféle feladatairól, kötelességeiről és a harcokhoz való hozzájárulásukról hallhatnak. Az unalomtól pedig biztosan nem kell félni, hiszen az olyan ’mindennaposnak’ nevezhető élőlényeken kívül, mint a kutyusok vagy a lovak, szó lesz majd szolgálatot teljesítő galambokról, elefántokról, sőt kanárikról is! Ki gondolta volna?

Hetedhét Játékfesztivál – Székesfehérvár

Ha egy pár órás program helyett, akár egy egész hétvégén keresztül élveznénk a gyermeknapi hangulatot, látogassunk el idén Székesfehérvárra, ahol már szombaton kezdetét veszi a móka! A Hetedhét Játékfesztivál keretében ugyanis az egész belváros egy hatalmas, tündérmesébe illő játszótérré válik, ahol kis királyaink és királylányaink igazi mesebeli hétpróbán vehetnek részt, hogy végül ők legyenek azok, akik megmentik Bellát a gonosz boszorka fogságából. A próba állomásain és a gyermekkoncerteken kívül pedig lépten-nyomon újabb és újabb játékelemekkel találkozhatunk, hiszen a Játékfesztiválról nem hiányzik sem a cirkuszi társulat, sem a felhővadász, de még a lovagok, vagy a középkori casino sem!

gyereknapi programajánló

DM GYEREKNAP A VASÚTTÖRTÉNETI PARKBAN!

Kalandpark és sportos kihívások – Lillafüred  

Ha gyerkőcünk a kalandok és a bátorságot igénylő kihívások szerelmese, nem is lehet más lehetőségünk idén, mint Lillafüred felé venni az irányt! A Lillafüredi Sport- és Kalandpark ugyanis igazán kitesz magáért, ha szórakozásra kerül a sor. Az idei gyermeknapon kisebbek és nagyobbak is válogathatnak többek között a lézerharc, a kötélpálya, a légvár, a vízi dodzsem, a szabadulószoba, a habparty, vagy az állatsimogató izgalmai közül, de még számos más elfoglaltságra is lehetőségük lesz a parkban. A nap pedig könnyen zárulhat extra meglepetéssel is, hiszen a sportágak pecsétjeit begyűjtve vidám ajándékokat szerezhetnek csemetéink!

Gyereknapi sétahajózás – Siófok

Magyar szívnek talán nincs is szebb kirándulóhely, mint a magyar tenger. Ha a család igazi Balaton-imádó, idén ne habozzunk, látogassunk el egy gyermeknapi sétahajózásra, ahol a táj és a természet szépségén kívül a mókásnál mókásabb programok is lefoglalhatják csemetéinket! A hajózás során részünk lehet kalózműsorban, lufihajtogatásban és persze rengeteg kacagásban is.

Idén is dm Gyermeknap a Magyar Vasúttörténi Parkban!
További információkért látogass el honlapunkra!
www.dm.hu//gyermeknap/

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk