Menü

dm Gyermeknap a Magyar Vasúttörténeti Parkban

Idén is várunk mindenkit!

Home » Szabadidő » dm Gyermeknap a Magyar Vasúttörténeti Parkban - 05.2019

Idén újra vár kicsit és nagyot egyaránt a dm Gyermeknap a Vasúttörténeti Parkban. Május 25-én és 26-án minden a gyerekeknek és a gyerekekről szól. Koncertek, bábelőadások, interaktív programok, bemutatók és játékok fogják szórakoztatni a látogatókat.

A dm Gyereknap színpadán a gyerekek kedvenc előadói lépnek fel és koncertjeikkel adják majd a talpalávalót. A fellépők között lesz idén Halász Judit énekesnő, az Ákom-bákom bábcsoport, Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar, a Kifli zenekar, Szalóki Ági, valamint a Fabula bábszínház is gondoskodni fog a jó hangulatról. A zenés műsorok mellett bűvész várja a kicsiket és nagyokat és egy Kalóz Show keretin belül különleges programra invitálja őket.

Az előadások között a gyerekek kipróbálhatják a jógázást az Erdei Jógakalanddal, minden jógás játékot tesztelhetnek a gyerekek, sőt, délelőtt 11-kor és délután 16:00 órakor közösen eljógázhatják velük az ” Erdei jógakaland ” mesekönyvük történetét.  Délután 14:00 órakor a nagyszínpadon is találkozhatnak velük!

A Rama faház sütiműhelyében finom zabkekszeket díszíthetnek a kicsik és nagyok egyaránt. A hétvége főszereplőit, a gyerekeket, ajándék színezhető köténykékkel lepik meg.

Az örökre szóló emlékeket a Fuji Istax azonnal előjövő fényképekkel örökíthetik meg a látogatók.

A közlekedésbiztonsági program keretében a gyermekek játékos formában tanulják meg a gyalogos-, a vasúti-, és a kerékpáros közlekedés alapszabályait.

A legkisebbek a Bababirodalomban találhatják meg a számukra megfelelő játékot, kikapcsolódást.

Az édesanyákat és nagylányokat dm Beauty Sziget is várja egy szuper csajos programmal. Sminkeseink elkészítik a közelgő nyár legszebb sminkeit dm márka termékekkel, valamint manikűröseink csodás körmöket varázsolnak trend IT UP termékeinkkel. Szebbnél szebb frizurák készülnek majd fodrászaink kezei alatt, ha ellátogatsz hozzánk. A helyszínen ezen szolgáltatások ingyenesen igénybe vehetőek, azonban regisztrációhoz kötöttek.

A gyermeknapi dm üzletben mindkét nap 10 %-os blokkvégi kedvezmény és 1000 Ft feletti vásárlás esetén ajándéktáska jár a vásárlóknak!

A dm Gyermeknap során fókuszba kerül a környezettudatosság is, interaktív játékokkal és feladatokkal várja az FKF Nonprofit Zrt. az érdeklődőket.

Napvédelmi edukációs programban is részt vehetnek a kilátogatók a dm Nap gyermekei CSR aktivitás keretein belül, ahol játékos memória falon játszhatnak az érdeklődők vagy éppen a napenergia felhasználásával feltöltjük a mobiltelefonokat.

A számtalan izgalmas program, koncert és nem utolsó sorban a sok-sok élmény emlékezetes pillanatokat varázsol mindenki életébe, és a nap végén a gyermekek arcáról letörölhetetlen mosollyal a szülők elkönyvelhetik, hogy „Csodás napunk volt”!

A részletes programok és további információk az alábbi linken érhetők el:

https://www.dm.hu/uj/gyermeknap/

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk