Menü

Csizmakollekció

Egy gumi, egy boka, egy comb...

Home » Szépség » Divat » Csizmakollekció - 11.2020

A hideg idő sokunkat elszomorít, pedig az évszakok váltakozásának van jó oldala is: felfrissíthetjük a ruhatárunkat. Jelen esetben a lábbelikre helyeztük a fókuszt. Bemutatjuk, hogy melyek az idei ősz és tél legtrendibb darabjai.

#1 – Combat boots

A kilencvenes években óriási rajongótábora volt a Dr. Martens bakancsoknak, idén pedig újraéled ez a trend. Ezek a vastag és masszív talpú bakancsok mindennel jól mutatnak, sőt mi több, minden szettet vagányabbá varázsolnak. Emellett pedig az eső és a latyak sem tesz kárt bennük, így időjárástól függetlenül bármikor hordhatjuk őket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🤍aesthetic_ideas_lifestyle_🤍 (@aesthetic_ideas_lifestyle_) által megosztott bejegyzés,


#2 – Fehér csizma

Éveken át eszünkbe sem jutott volna, hogy fehér csizmát hordjunk, hiszen nem csak gagyi, hanem olcsó hatásuk volt. Idén viszont biztosan megváltozik ez a hozzáállásunk, ugyanis minden boltba visszatér a 80-as évek nagy trendje, így akarva-akaratlanul is meg fogunk békélni a fehér csizmákkal. Sőt, még akár meg is szerethetjük ezt a trendet, hiszen jól kombinálva tényleg fantasztikusan tudnak kinézni. Ez annak is köszönhető, hogy teljesen megváltozott a kinézetük, hiszen a vastag sarok és a bő szár lecserélte a tűsarkú feszülős darabokat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Leonie Hanne (@leoniehanne) által megosztott bejegyzés,

6 ELŐNYÖS DIVATTIPP ALACSONY HÖLGYEKNEK

#3 – Overknee csizma

Ez a trend idén is végikisér minket ősszel és télen, ami azonban teljesen érthető, hiszen ezek a típusú csizmák melegen tartják a lábainkat, így bátran hordhatunk hozzájuk rövidebb szoknyákat vagy vékonyabb nadrágokat is. Idén annyi változás történt, hogy ismét a magasabb sarkú darabok kerülnek előtérbe, a száruk pedig nem feszül a combunkon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

N I N A S U E S S (@ninasuess) által megosztott bejegyzés,

#4 – Kitten heels

Ezek a típusú csizmák tökéletes választásnak bizonyulnak azok számára, akik szeretik a magassarkú lábbeliket, viszont csak rövid ideig képesek elviselni. Ez a sarok nagyon kényelmes, így azoknak is bátran ajánljuk, akik a kényelem miatt legtöbbször lapos cipőket szoktak hordani. Egy ilyen csizmában nem fog fájni a lábunk, viszont sokkal különlegesebb és nőiesebb lesz a megjelenésünk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NEIL J. RODGERS (@neiljrodgers) által megosztott bejegyzés,

#5 – Chunky Chelsea boot

Az idei év legnagyobb trendje a chunky chelsea boot, amit egyesek ormótlannak tartanak. Ez a stílusú bakancs rendkívül jól mutat női lábakon, hiszen a csizma durva megjelenése tökéletes kontrasztot alkot a kecses lábakkal. Szuperül mutat farmerral, de akár egy visszafogottabb, lágyabb szetthez is tökéletesen passzol.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

GLAMOUR Germany (@glamourgermany) által megosztott bejegyzés,

A SÍPÁLYÁN IS DIVATOSAN

#6 – Lovaglócsizma

Idén ismét aranykorát élik a lovaglócsizmák, miután tavaly mindenhol western csizmákkal lehetett találkozni. Minél letisztultabb darabot választunk, annál trendibbek leszünk, és annál könnyebben tudjuk összepasszintani a szettünkkel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

GINE MARGRETHE (@ginemargrethe) által megosztott bejegyzés,

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk