Active Beauty
2020-as január-februári horoszkóp

Mit ígérnek a csillagok?

2020-as január-februári horoszkóp

2020-as január-februári horoszkóp

Bak 12.22. – 01.20.

Lehet, hogy az év első heteiben nem volt túl sok nevetnivalója, ám mégsem kell visszasírnia a múlt évet. A pozitív gondolkodás meghozza a gyümölcsét: január közepe után rózsásabbak lesznek a kilátásai, és egy dolgon játszi könnyedséggel tud majd változtatni, melyre már jó ideje tervezi rászánni magát.

Vízöntő 01.21. – 02.19.

Új év, új boldogság! A Vénusz a szingliket egy csodálatos, romantikus évkezdéssel ajándékozza meg. De a kapcsolatban élők is a felhők felett járnak a boldogságtól. Ki gondolta volna, hogy a szerelem még egyszer ilyen romantikussá válhat? Nem csoda, hogy a hó vége felé csak úgy sugárzik majd.

Halak 02.20. – 03.20.

Ne keverje össze a szerencsemalacot az Önben lakozó „lusta disznóval”. Élvezze pár napig a semmittevést, de aztán lásson munkához – különben csak nagyon nehezen fogja tudni utolérni magát a munkában, és otthon is. Motivációként a csillagok busás jutalmat helyeznek kilátásba az Ön számára.

Kos 03.21. – 04.20.

Az ünnepi időszak alatt bőven kipihenhette magát, szóval itt az ideje a cselekvésnek. Ne üljön tovább a babérjain, hanem menjen a siker elébe! A kollégái különösképpen számítanak Önre, ne hagyja őket cserben! Ha úgy érzi, nehezen megy a munka, csináljanak egy csapatépítőt!

Bika 04.21. – 05.20.

Nemcsak az év új, hanem az ember is, akivel tölteni szeretné? Akkor a tavalyi párkapcsolati mintát érdemes lenne kitörölnie a fejéből. De a többéves szerelemre is ráférhet egy frissítőkúra. Próbáljanak együtt megszabadulni a felesleges lelki terheiktől, mondjuk egy kiadós beszélgetés során.

Ikrek 05.21. – 06.21.

Jó érzés az évváltás, de a megújulásra májusig várnia kell. Addig is töltse az idejét felkészüléssel. Az egyik ilyen projektbe már januárban belekezdhet. Ha a saját életében tervez változtatásokat eszközölni: időben avassa be a kedvesét a terveibe. Máskülönben kisebb nézeteltérésekkel kell számolnia…

Rák 06.22. – 07.22.

Alig kezdődött meg az új év, már megint minden ugyanolyan, mint tavaly. Aggodalomra semmi ok: az új fogadalmakkal nem kell megvárnia 2021-et. Ne hagyja, hogy a kedvét szegjék a sikertelenségek, fusson neki újra a változtatásoknak. A legjobb, ha ezt január harmadik hetében teszi!

Oroszlán 07.23. – 08.23.

Az eszében most jobban bízhat, mint a szerencséjében, de semmiképp se teszi rosszul, ha elindul keresni egy négylevelű lóherét. Mert a friss levegőn jó eséllyel születhetnek kreatív ötletei. És azokra szüksége is lesz szakmai előrelépéséhez. A jó ideák sok pénzt hozhatnak a házhoz!

Szűz 08.24. – 09.22.

Általában már január első heteiben dugába dőltek újévi fogadalmai? Most legyen sokkal kitartóbb! A legjobb, ha fogadalmát másokkal is megosztja, így előfordulhat, hogy lesz valaki, aki támogatni fogja tervei megvalósításában. Arról nem is beszélve, hogy együtt sokkal könnyebben érhetnek célt.

Mérleg 09.23. – 10.23.

Szeretné a kedvesével már rögtön év elején megbeszélni a jövőbeli terveit? Élvezze inkább a pillanatot. A legjobb, ha közös terveket csak január vége után szövögetnek. Előtte nagy a veszélye annak, hogy meghiúsulnak. Jól gondolja meg, hogy ebben az időszakban kit fogad a bizalmába.

Skorpió 10.24. – 11.22.

Úgy érzi, hogy utoljára szilveszterkor volt része igazi szenvedély-tűzijátékban? Ha egy kissé szürkének tűnnek a hétköznapok, az azért lehet, mert nem szívesen lép ki az ünnepi álomvilágból. Fogékonyabb most a veszekedésekre is, ám azok rosszul sülhetnek el. Legyen türelmes, és minden jó lesz!

Nyilas 11.23. – 12.21.

Megnyugtatjuk: a nagy változások nem éjszaka történnek. Januárban még le kell küzdenie néhány akadályt, melyhez sok kitartásra lesz szüksége. Egy a fontos: ne pazarolja az energiáját felszínes dolgokra. Koncentráljon a belső szépségre! Egy meditációs kurzus most kifejezetten hatékony lenne Önnek.

Holdnaptár-tippek

  1. Szeretné a bőrét egy 24 órás szépítőprogrammal kényeztetni? Január utolsó hete lenne alkalmas erre.
  2. Szeretne tenni valamit a bőréért? Január utolsó hetében sokkal hatékonyabbak lehetnek a kozmetikai kezelések.
  3. Az új év új hajszín után kiált? Január 25–26-án különösen jól sikerül a váltás, illetve alkalmas időpont lehet február 1–5. között is.