Active Beauty
2019-es márciusi horoszkóp

Mit ígérnek a csillagok?

2019-es márciusi horoszkóp

2019-es márciusi horoszkóp

Halak 02.20. – 03.20.

Minden évben elkezdeni egy új trendi sportot? Ez nemigen érdekli. Szeretne inkább elmélyülni egy olyan hobbiban, ami már eddig is nagyon érdekelte, és talán ebben leli meg az új munkáját is. Március második felében találkozik néhány emberrel, akik talán segíteni tudnak ebben.

Kos 03.21. – 04.20.

A felnőtt színezők színt hoznak a szürke hétköznapokba. Amikor színes ceruzákkal firkálgat, kétszer olyan gyorsan csökken a stresszhormonok mennyisége, mint amikor fut. Időnként érdemes sétálni is – különösen a szingliknek. A szabadtéri sportoknak köszönhetően könnyű új ismeretségeket kötni.

Bika 04.21. – 05.20.

A csokoládé a szívfájdalom gyógyszere – az év trendgyümölcse, a fekete datolyaszilva pedig egy csokoládéízű egzotikus termés. Kóstolja meg már március első hetében, és ezután úgysem lesz szüksége vigaszra: legkésőbb március 10-ére újra szerelmes – és ezúttal igazán boldog – lesz.

Ikrek 05.21. – 06.21.

Ahelyett, hogy a trendeket követné, márciusban annak örülhet, hogy Ön után futnak. Sok ember tartja most példaképnek. Tehát ne aggódjon azon, hogy másolják a stílusát, hanem örüljön a nagyobb figyelemnek. Használja ki a személye körüli felhajtást az üzletben!

Rák 06.22. – 07.22.

A trendek jönnek és mennek, de amit Ön alkot, annak hosszú távú hatása van. Ez arra a munkára is vonatkozik, amibe sokat fektet be, és arra az alapra is, amire egy barátság épül. Mások azt gondolhatják, hogy ez régimódi, de Ön tudja, hogy nem a múló divat tartja fiatalon, hanem az időtlenség.

Oroszlán 07.23. – 08.23.

A rovarok a jövő csemegéi. A március ideális lenne arra, hogy megkóstolja őket. Szívesen merészkedik most új területekre, nemcsak a táplálkozásban, hanem a sportban vagy a munkában is. Még a szerelemben is az ismeretlen vonzza. El is jön március 16-a körül, de legyen óvatos!

Szűz 08.24. – 09.22.

A nap első meleg sugarainak hatására üdítőre szomjazik? Szürcsölje őket ehető szívószállal! Ez most nagyon menő, környezetbarát, és még boldoggá is teszi. Mert ebben a hónapban csak akkor érzi jól magát, ha valami igazán jót tehet! Járjon mások kedvében saját örömére.

Mérleg 09.23. – 10.23.

A Sleep Performance Retreats – vagyis az olyan nyaralások, amelyek fejlesztik az alvási szokásokat – olyan trend, amit mindenképpen érdemes követni. Ön hajlamos arra, hogy magával vigye az ágyba aggodalmait. Március 10-e körül egy beszélgetéssel is megoldhatja a problémát.

Skorpió 10.24. – 11.22.

A Clean Eatinget mindenki ismeri, most jön a Clean Air. A tiszta levegő valójában remek stresszgyilkos. Március 12-re gondoskodjon a megfelelő benti klímáról, mert nagy nyomás alatt áll majd. Március utolsó hetében nagyobb szabadságra van szüksége, hogy levegőhöz jusson…

Nyilas 11.23. – 12.21.

Megismer valakit ebben a hónapban, aki szívesen diktálja a trendeket, és a bűvkörébe keríti. Ennek ellenére ne engedje, hogy ez az ember mondja meg, hogyan éljen. Álljon ki a saját életstílusa mellett. Aki szereti Önt, az elfogadja olyannak, amilyen.

Bak 12.22. – 01.20.

A hónap első felében dúló dolce vita nyomot hagyhat. Így aztán jó dolog, hogy a cukordetox most olyan divatos. Az a legjobb, ha a barátokkal és a kollégákkal együtt dolgozik a cukor elhagyásán, így egyszerűbb meglennie édességek nélkül. Csináljanak közös programokat figyelemelterelésképpen.

Vízöntő 01.21. – 02.19.

Mi a trendi Önnek mostanában? A szerelem! Kettesben, harmóniában lenni most nagyon fontos dolog az életében. A legszebb benne, hogy ez egész márciusban nem megy ki a divatból. Ennek ellenére a barátai nem hanyagolják el. A legjobb, ha mindenkinek egyszerre tart egy nagy bulit.

Holdnaptár-tippek

  1. Gyorsan menjen el pedikűröshöz, mielőtt megérkezik a tavasz! Március 1-je és 2-a ideális lenne rá.
  2. Kipróbálna egy új hajszínt? Tegye 11-e és 14-e között.
  3. Arckezelés a kozmetikusnál: március 7-étől 20-áig rendkívül jó hatásfokra számíthat.

Apró figyelmesség, amelynek minden Nő örül!

Vásároljon dm Ajándékkártyát Nőnap alkalmából!