Active Beauty
2019-es áprilisi horoszkóp

Mit ígérnek a csillagok?

2019-es áprilisi horoszkóp

2019-es áprilisi horoszkóp

Kos 03.21. – 04.20.

Aki tavasszal nem vet, az ősszel nem fog aratni. Az Ön esetében ez most különösen igaz: tegye le mielőbb a második félév sikereinek az alapköveit! És ne felejtse el egy privát kapcsolatát is erős alapokra helyezni, melyen a szerelem háborítatlanul tud sarjadozni. Így ősszel nem lesz gondja a boldogságra.

Bika 04.21. – 05.20.

Nemcsak a fák virágoznak most ki, hanem a Bika hölgyek is: ennek az oka pedig nem más, mint egy új szerelem, melynek rügyei már régóta láthatók voltak. És nem feltétlenül egy társas kapcsolatról van szó: egy új projekt vagy hobbi is szenvedélylyel töltheti el. Engedje hát szabadjára a kreativitását!

Ikrek 05.21. – 06.21.

Az április azt csinál, amit akar – és Ön is! Nem hagyja, hogy mások kedélyállapota meghiúsítsa a terveit. És ez jól is van így, hiszen Ön most a helyes úton jár. Viszont ebben-abban egész nyugodtan beiktathat egy kis szünetet: a kreatív szünetek különösen április 15. körül töltik majd fel új energiával.

Rák 06.22. – 07.22.

„A változás szükséges, mint a levelek megújulása tavaszszal”– Vincent van Gogh szerint. A természet emlékezteti arra, hogy változtatnia kellene néhány dolgon. A legjobb, ha már április első hetében belevág – még akkor is, ha nehezére esik szeretett szokásaitól megválni. Higgye el, jót tesz!

Oroszlán 07.23. – 08.23.

Az április maga egy nagy tréfa? Akkor itt az ideje, hogy meglássa a vicces oldalát! Még akkor is, ha sokszor úgy érzi, hogy a sors nagyon csúf tréfát űz Önnel, nevessen önmagán – ez majd határozottan szimpatikussá teszi, melyre szüksége is lesz ahhoz, hogy túlszárnyalja a konkurenciát.

Szűz 08.24. – 09.22.

Most nem kell tartania a tavaszi fáradtságtól! Fogadja csak el azt a kihívást! Most nehezebb feladatokat is sokkal könnyebben fog tudni megoldani, mint gondolná! Szerencsére a szerelmi élete április második hetében erősíti majd az önbizalmát. Maradjon is sokáig így!

Mérleg 09.23. – 10.23.

Olyan, mint egy pillangó: mindenfelé tavaszi érzéseket hint el, de sehol se időzik el túlságosan hosszasan. Szeszélyessége szabadságvággyal párosul, hamar elunja magát. De higgye el, változatosságot és izgalmakat nem csak egyedül tud átélni, mert szárnyalni párosan is lehet!

Skorpió 10.24. – 11.22.

Mindenki érzi a tavaszt, és csak Ön az egyetlen, akit a szerelem nagy ívben elkerül? Várja csak ki! A hónap utolsó hetében Ámor nyilai áprilisi esőként záporoznak majd Önre. A legjobb döntés, ha egy olyan ember társaságát keresi, akivel minden évszakban kellemes órákat tud eltölteni…

Nyilas 11.23. – 12.21.

Csicseregnek a madarak, hétágra süt a nap, ám mindez az Ön idegeit mégsem képes kisimítani? Április második hetében kissé ingerlékeny lehet, ezért érdemes távol tartania magát azoktól, akik provokálják. De a rendszeres szünetek, a jóga és a hosszú séták is higgadtabbá tehetik.

Bak 12.22. – 01.20.

Hódolói, ha tehetnék, április első felében megsürgetnék a tavaszt: annyi virág, mint amennyit Önnek szeretnének ajándékozni, nincs is a mezőkön. Ennek ellenére április 15. körül arra a jelöltre esik a választása, aki a legkevésbé halmozza el. Hiszen Ön mégiscsak inkább a realistákat szereti…

Vízöntő 01.21. – 02.19.

Az élete most akár az időjárás: eső és napsütés gyors egymásutánban váltják egymást. Ezért érdemes spontánnak maradnia. Főleg a hónap második felében kell bármilyen eshetőségre felkészülnie, és az utazása megtervezése kapcsán is maradjon rugalmas. Ahogy az útitársak tekintetében is.

Halak 02.20. – 03.20.

Egy izgalmas szerelmes kikelettel ajándékozza meg a Vénusz a Halak hölgyeket: április 1-től a felhők fölött jár, és élvezi az édeskettes minden pillanatát. Csak április 25. körül lenne érdemes valamit egyedül csinálnia: ez a szenvedélyt csak még jobban felpaprikázná. Kerülje a konfliktushelyzeteket!

Holdnaptár-tippek

  1. Tartós szőrtelenítés? Április 20-án különösen jól sikerülhet a művelet.
  2. Lassan itt lesz az ideje tenni valamit a testéért is? Tervezzen be egy fitnesztréninget a húsvét utáni hétre.
  3. Szeretné egy ápoló hajpakolással kényeztetni magát? Egy ilyen kúra 7. és 10. között, valamint 17-én és 18-án hathat a legintenzívebben.

NYERŐ TAVASZ – SZÉPÜLJ ÉS UTAZZ A DM-MEL!

Vásárolj dm üzleteinkben vagy webshopunkban minimum 3000 Ft értékben sminkterméket, töltsd fel a blokk AP kódját vagy az online rendelési számot, és nyerd meg értékes ajándékaink egyikét!

További információkért látogass el honlapunkra!