Active Beauty
2017-es őszi sminktippek

Ősziesítse neszesszerét!

2017-es őszi sminktippek

Most, hogy már végérvényesen a szekrény mélyére kerültek nyári ruháink, ideje, hogy ne csak gardróbunkat, de neszesszerünket is ősziesebbé tegyük. Az őszi trendek szerencsére olyan változatosak, hogy mindenki megtalálhatja azokat az irányzatokat, amelyek passzolnak a személyiségéhez. És hogy hogyan csempésszük be őket sminkelési rutinunkba? Már mondjuk is!

A SMINK FELVITELÉNEK HELYES SORRENDJE

Hangsúlyos szemöldök
Bár a divatvilágban tombolnak a kilencvenes évek trendjei, szerencsére szemöldökünket nem kell vékonyra szednünk, ha divatosak akarunk lenni, sőt! Továbbra is a természetesen dús, gondosan formázott stílus a legmenőbb. Hogy ezt a hatást elérjük, először is fésüljük át a szemöldökünket szemöldökkefével, majd szemöldökformázó géllel tegyük hangsúlyosabbá az ívet. Az ilyen színezett termékek arra is tökéletesek, hogy a szemöldökünk hézagait kitöltsük, így még dúsabb lesz a végeredmény!

Tökéletes alap
Míg nyáron elég volt egy BB- vagy egy CC-krém, az őszi hónapokban érdemes komolyabb alapozóra váltanunk, amely a hűvös, szeles időjárástól is védi bőrünket. Válasszunk olyat, amely nem csupán állagában és színében megfelelő számunkra, de vitaminokkal és más jótékony összetevőkkel is ápolja arcunkat. Felviteléhez használjunk alapozóecsetet vagy – szivacsot, hiszen egyrészt ezekkel sokkal szebben, lehet dolgozni, másrészt higiénikusabb is, mintha az ujjainkat használnánk.

SZTÁROK SZÉPSÉGÁPOLÁSI BŰNEI

Fókuszban a szempillák
A 2017-es őszi szezonban kiemelt figyelmet kapnak a szempillák. A hosszú, ívelt és dús pillák mindenki számára nagyon előnyösek, hiszen nemcsak nagyítják optikailag a szemet, de tekintetünket is nyíltabbá teszik. A szuperhangsúlyos szempillákhoz érdemes sminkünk többi részét a természetesség jegyében elkészíteni, így az összhatás modern és hétköznapi lesz, nem pedig drámai és mesterkélt. A csodás őzike szemekért pedig nem kell mást tennünk, mint két rétegben kifesteni az alsó és a felső pilláinkat is mélyfekete szempillaspirállal.

Csókcsatára felkészülni
Ajkunk ápolására különösen oda kell figyelnünk a hűvös őszi hónapokban – mindig legyen nálunk ajakbalzsam, amely véd a dehidratációtól és jótékony összetevőkkel ápolja is ajkunkat. Mindez azért is fontos, hiszen a szezon élénk rúzsai is csak a sima, puha ajkakon mutatnak szépen! Idén ősszel is hódítanak a matt rúzsok, de épp ilyen trendik a fényesek, azonban mindkettő esetében nagyon fontos a precíz felvitel: ajakkontúr ceruzával rajzoljuk körbe szánk vonalát, s csak ezután vigyük fel a színt. Így pontosabb és tartósabb végeredményt kapunk.

Maybelline Tattoo Brow
A Maybelline Brow Tattooja innovatív megoldást kínál a színezett és formázott szemöldökért, amely akár 3 napig is színezett marad. Ébredjen akár egymás után háromszor is stílusos szemöldökkel!
Rimmel Wonder'fully Real szempillaspirál
A legjobb hosszabbító & dúsító technológiák kombinációja, krémes formula keratinnal. Nem pereg le, egész nap tart. Precíziós „Wonder’brush” kefe a hosszabb, teltebb szempillákért.
alverde gyümölcsös ajakápoló, 4,6 g
E-vitamint, mandula- és jojobaolajat tartalmaz, édes gyümölcsös illatú.
alverde alapozó szérum, 30 ml
Könnyű, mint egy szérum. A folyékony textúra E-vitamint, őszibarack kivonatot és bio jojobaolajat tartalmaz. A természetes fényvisszaverő ásványi részecskék ragyogó és friss arcbőrről gondoskodnak.
Rimmel rúzs
Innovatív, filces végű tus, mely gyorsan, tökéletesen szimmetrikus cicaszemet varázsol. Intenzív, mélyfekete szín. Kenődésmentes, tartós összetétel, mely egész nap és egész éjjel tart.