Active Beauty
Gender Reveal parti ötletek
Szöveg: Sándor Alexandra

Kisfiú vagy kislány?

Gender Reveal parti ötletek

Nincs is izgalmasabb annál, mint amikor végre elárulod a szeretteidnek, hogy kisfiú vagy kislány érkezik a családba. Összegyűjtöttünk néhány „gender reveal” partiötletet, amit a rokonok és a barátok is egyaránt imádni fognak.

Mi az a „gender reveal” parti?


Szó szerint olyan összejövetelt jelent, amikor lerántjátok a leplet a születendő kisbaba neméről. A kismamák általában a 20. hét környékén tudják meg az esedékes ultrahang vizsgálaton, hogy kisfiuk vagy kislányuk születik-e majd, de a baba fekvésétől függően akár már a 16. héten is jó eséllyel meg lehet tippelni a dolgot. Ilyenkor a szülők dönthetnek, hogy szeretnék-e megtudni a gyermek nemét.

A nagy bejelentés köré szervezett parti amerikai hagyomány, és az a lényege, hogy a család tagjai és barátai izgalmas találgatások közepette együtt örüljenek a leendő szülőkkel. Az összejövetel elmaradhatatlan eleme a megfelelő pillanatban reflektorfénybe kerülő kék vagy rózsaszín dekorációs elem, ami elárulja a választ a kérdésre.


Konfettiágyú


Az egyik leggyakoribb és legpraktikusabb megoldás a konfettiágyú. A parti csúcspontján kell elsütni, hogy a vendégeket beterítő rózsaszín vagy kék konfettieső lerántsa a leplet az érkező csemete neméről.

Teszlek Süveg


A Harry Potter könyv- és filmsorozatból ismert Teszlek Süveg ebben az esetben egy olyan süveget jelent, ami alatt egy egyértelműen kislányoknak vagy kisfiúknak szánt ruhadarab rejlik. A leendő szülőknek nincs más dolguk, mint a vendégek tekintetének kereszttüzében felemelni a süveget.

Léggömb


A lufi gyakran a gender reveal partik elmaradhatatlan kelléke. Akár a baba nemének felfedésére is alkalmas lehet, ha a „lufiban lufi” technikát alkalmazzátok, vagyis egy semleges színű, nem átlátszó lufiba kerül egy kisebb, kék vagy rózsaszín darab. Ilyenkor a nagyobb, semleges színű darab óvatos kiszúrása után válik láthatóvá a lényeg, amire mindenki várt.

Póló


Ha olyan pólót gyártattok magatoknak, ami félreérthetetlenül elárulja, hogy kisfiatok vagy kislányotok érkezik, és a megfelelő pillanatban látványos megmutatjátok – például széthúzzátok a fölé vett blézert, zakót vagy pulóvert –, akkor még egy örökre szóló emléketek is lesz a nagy bejelentésről.