Active Beauty
Fogadom!

A legjobb újévi ígéretek magadnak és egészségednek

Fogadom!

Minden új évet nagy lendülettel és rengeteg elhatározással indítunk. Ha 2022-ben elsősorban az egészségedre és a lelki békédre szeretnél koncentrálni, akkor az alábbiakat fogadd meg magadnak.

Egészséges étkezés
Ez talán az egyik legnépszerűbb fogadalom, hiszen a legtöbb ember megígéri magának az új év elején, hogy kiegyensúlyozottabban és egészségesebben fog étkezni. Persze jóval kevesebbeknek sikerül ezt betartani is... Annak érdekében, hogy te sikerrel járj, indítsd az új évet egy próbatétellel! Fogadd meg, hogy az első hónapban mindennap megiszol egy smoothie-t, és figyeld meg, hogy ennek milyen pozitív hatásai lesznek. Szintén szuper ötlet, ha azt fogadod meg, hogy minden egyes nap eszel gyümölcsöt és zöldséget, vagy hogy hetente legfeljebb kétszer eszel vöröshúst. Ha ilyen kis lépésekkel indítasz, majd látod a pozitív változásokat, akkor rövid időn belül ténylegesen eléred a célod, és egészségesen fogsz étkezni.
 

3 dolog, amiért szervezetünk hálás, ha bio étrendet követünkTöbb mozgás
Az új év kezdetével érkező lendületet különféle sportokban vezesd le! Ha eddig alig mozogtál, akkor már az is nagy lépés, ha minden nap elmész sétálni vagy otthon elvégzel néhány gyakorlatot. De ha inkább beleugranál a sűrűjébe, és edzőterembe szeretnél járni, akkor eleinte kérd egy személyi edző támogatását. Ő segít abban, hogy tényleg jól végezd a gyakorlatokat, továbbá nem fogja hagyni, hogy feladd! Idővel annyira hozzá fogsz szokni a mozgáshoz, hogy a tested egyenesen igényelni fogja azt.
 
Kevesebb stressz
A stressz köztudottan rossz hatással van az egészségünkre. Ha 2022-ben valami jót szeretnél tenni magaddal és az egészségeddel, akkor a stressz redukálása legyen elsődleges. Próbálj meg lassítani! Engedd el az olyan dolgokat, amik csak feszültséget generálnak, és semmi pozitívat nem tesznek hozzá az életedhez. Ezeken kívül próbáld meg jobban beosztani az idődet. Ha szükséges, készíts egy időtervet, és mindig figyelj a kikapcsolódásra is. Tudatosan építs be a hétköznapokba pihenőidőt: 5, 10 vagy akár 60 percet. A lényeg, hogy időnként megállj egy picit.
 

A boldogság forrásaCsak pozitívan!
Milyen típusú ember vagy: számodra félig üres vagy félig tele van a pohár? Reméljük, hogy inkább az utóbbi igaz rád, hiszen így sokkal pozitívabban éled az életed, ami az egészségedre és a lelki békédre is jótékony hatással van. Ha mégsem, akkor kezdj el dolgozni ezen – erre egy újévi fogadalom épp jó apropót szolgáltat. Ígérd meg magadnak, hogy mostantól a dolgok jó oldalát keresed! A napok könnyebbek, a problémák kisebbek, a kapcsolatok pedig szebbek lesznek így.